Filmové novinky (leden 2015)

Jaké zajímavé premiéry nás čekají v lednu? Už se těšíš do kina? Po prosincovém bláznění toho není tolik, ale věříme, že i tak se budeš bavit.

Sedmý syn (8. 1.)

Sedmý syn sedmého syna, někdo takový nemůže být obyčejný už jen z principu. Ve světě plném nestvůr a všelijakých příšer a sil temna je potřeba, aby existoval řád rytířů bojující proti těm zlým. Úkolem hlavního hrdiny je naplnit svůj osud a stát se tím, kdo převezme těžké otěže v tomto nekonečném boji. Jak se s tím popere? Pomůže mu jeho učitel stát se tím, čím má být? V této fantasy se můžeš těšit na mnoho napínavých soubojů a nestvůry všech možných tvarů a velikostí.

Miluj souseda svého (8. 1.)

V této zábavné komedii najdeš dva hlavní hrdiny. Válečného veterána Vincenta, který už není nejmladší a rozhodně nemá rád lidi. Do jeho přízně se ale vetře dvanáctiletý Oliver, se kterým najednou tráví čím dál tím více času. A jak to dopadne? To už se dozvíš ve filmu.

Velká šestka (22. 1.)

Baymax je robot, velký, neohrabaný, ale hodný. A taky je to nejbližší kamarád kluka jménem Hiro Hamada, což je malý geniální konstruktér robotů. Tihle dva a další jejich kamarádi se však ocitnou uprostřed problému, který pro svět představuje jeden záporák. Aby pomohli svět zachránit, musí ze sebe všichni udělat technicky vylepšené superhrdiny. Zvládne to Hiro a jeho mírumilovný robot Baymax?

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 06. 01. 2015   |   Zobrazeno: 7663x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Hech,ja jsem velku šestku viděla asi jednou, i to ne celou, jenom nedavno v televizi a už znam všechny hlašky


napriklad:Ťuk pěst a- ,,Balalalala"


Nebo...,,Ok je to strašidelné, ale fakt cool!"


Anebo: ,,Nosím je normálně,pak naopak, naruby,naruby a zase naopak.(ne neni to nehygienické,to je recyklace!)"

Edit 15:02: jo a Immortals ktere je z toho filmu, neustale posloucham a zda se,žej e ot jediny song, ktery mi neleze nan ervy když ho nonstop posloucham a furt mi jede v hlavě! smajl

Edit 15:02: ( PS: Fred je nejlepší!)

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

ptcka: proč smutna? mysliš ta scena na konec? proboha a nekoukala si dokonce? jemu ostala vystrelena ruka Baymaxe, kterou otevre a zisti,že Baymax držel kartu s jeho léčebními schopnosty. Pak Hiro udělá nového Baymaxe,který ho spozná nebo co,takže se vrátil.Není to smutný.Je to úžasný!
No ok,nekdy možná trošku strašidelné, ale fakt strašidelně hustý!
moment...neslyšela sem to nekde?

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

mojzisovanicola(ANIME!)

velká šestka je nej před pár dni jsem na tom byla je to super jak se z normálních lidí a normálního robota se stanou velcí hrdinové prostě božííííííí

mojzisovanicolaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.