Filmové novinky (duben 2015)

Jaké filmové premiéry si pro nás připravil duben a na co se rozhodně vyplatí zajít do kina?

Ovečka Shaun ve filmu (2. 4.)

Krátké příběhy o animované ovečce Shaun nejspíš znáš. Ta teď přichází se svým vlastním celovečerním filmem, a rozhodně se u toho nebudeš nudit! Ovečky by rády měly jeden den volna, jenže jak už to tak bývá, všechno se zvrtne a jejich dokonalý plán na uspání farmáře skončí jinak, než plánovaly. A tak, nedopatřením, spící farmář v karavanu a také jeho pes Bitzer odjedou do velkoměsta. Ovečky se je ale rozhodnou zachránit. Čeká tě napínavé a originálně animované dobrodružství plné zábavy.

Čarovný les (2. 4.)

Ponoř se do světa několika pohádek a prožij příběh Popelky, Červené Karkulky, Lociky a Jacka a fazolového stonku tak trochu jinak. Vše je uceleno do krásného uceleného příběhu, ve kterém zjistíš, jaké následky mají přání a konání hlavních postav. Pohádky bratří Grimmů si tak můžeš užít v trochu modernějším pojetí. A že to zní nudně? Přesvědčit tě může i to, že se jedná o muzikál, a tedy tě čeká mnoho zajímavých dobře nazpívaných písniček.

Mini Pidi Bojovníci (9. 4.)

Amadeo je sice plachý chlapec, to mu ale nebrání v tom být opravdovým talentem na stolní fotbal. Jako malý měl nepřítele jménem Gross, který ho občas šikanoval. Ten se pak odstěhoval a Amadeo doufal, že už ho nikdy neuvidí. Jenže se mýlil, Gross se vrací do města a... chce ho celé zničit. Amadeo si myslí, že jediný způsob, jak ho zastavit, je porazit ho ve stolním fotbálku. Na to ovšem potřebuje získat pomoc. Jako zázrakem však ožijí maličtí hráči z fotbálku a rozhodnou se Amadeovi pomoci. Český trailer zatím bohužel není, proto přikládáme aspoň ten anglický.

Avengers: Age of Ultron (30. 4.)

A nakonec něco z trochu jiného soudku. Máš ráda akční sci-fi filmy? Jsi fanynkou světa od Marvel? Pak se rozhodně těšíš na nový film o Avengers. Miliardář Tony Stark chce oživit program určený k udržení celosvětového míru, ale nějak to nevyjde. Skupina hrdinů jménem Avengers musí už podruhé čelit velkému nebezpečí a utkat se se záporákem Ultronem.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 31. 03. 2015   |   Zobrazeno: 6482x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

Léňa123VIP(Star Wars)

Jestli smím radit tak JDĚTE NA POPELKU!!!, je úžasná A NECHOĎTE NA VYBÍJENOU!!!, protože je to hrozná blbost a navíc docela sprostý, dala bych to od 15.

Léňa123To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Annakrat(Zvířeny)

NEJ NEJ NEJ je čarovný les hraje tam anna kendrick johny depp a maryl streep na to stopro musím jít do kina!!!!!!!!!A taky by přicházela v uvahu ovečka shaun tu mam ráda ty malí kreslený dílysmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

AnnakratTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.