Filmové novinky (červen 2016)

Máš chuť zajít do kina na něco kresleného nebo máš raději horory, které ti ani druhý den nedovolí usnout? Ať už je to tak nebo onak, v červenu budeš s nabídkou kin určitě spokojená. Navíc konečně přichází do kin populární rybka Dory, která je proslulá svou hroznou pamětí.

Dcera čarodějky (2.6.)

Středověká fantasy pohádka plná nadpřirozených jevů a magie se z velké části natáčela i v pražských barrandovských studiích a nejen proto si zaslouží tvou pozornost. Jde o příběh plný napětí, které vyústí v nebezpečný boj jedné malé čarodějky, která se ještě nenaučila pořádně ovládat své schopnosti. Dina je tou malou čarodějkou, která nadpřirozené schopnosti zdědila po své matce. Dina se umí člověku podívat přímo do duše a vyvolat v něm pocity viny za činy, které napáchal. Mezitím, co se Dina snaží naučit zvládat své schopnosti a vyrovnává se s tím, že ji nikdo nemá rád, je její matka obviněna z hrozných vražd, které se nedávno staly. Dina je jediná osoba, která dokáže při troše štěstí osvobodit svou matku, které hrozí šibenice. 

Želvy Ninja 2 (2.6.)

Trhač je dlouholetým želvím nepřítelem, ale doteď seděl ve vězení, takže se nebylo čeho obávat. Trhač ani za mřížemi nezahálel a spřádal plány, jak by se pomstil želvím kamarádům, kteří se z velké části podíleli na jeho uvěznění. A aby Trhač dovedl své plány k dokonalosti, musí se spojit s šíleným vědcem Baxterem, který přišel na svět se speciálním a naprosto unikátním mutagenem, který je schopný přeměnit člověka na silné zvíře. A když je produkt otestovaný na dvou mužích, můžou se všichni vydat vstříc hledání želvích kamarádů, kteří žijí na starém známém místě a ještě netuší, že mutanti nebudou jejich jedinými nepřáteli. Aby toho nebylo málo, do cesty jim vstoupí i jeden naštvaný zástupce mimozemské civilizace. 

V zajetí démonů 2 (9.6.)

Druhý díl přímo navazuje na první stejnojmenný úspěšný snímek, který si opět vzal pod režijní taktovku James Wan, který se proslavil hlavně díky hororům jako je Saw či Insidious. Tentokrát se manželský pár vydává na delší cestu do Londýna, kde hodlají pomoct s vyšetřováním. Jde o jeden z nejhrůzostrašnějších případů paranormálních aktivit, o čemž se manželé zanedlouho přesvědčí na vlastní kůži. Svobodná matka žije se svými čtyřmi dětmi v domě, který se zdá být celý zamořený podivnými bytostmi a zlými duchy, kteří nemají s nikým slitování. 

Warcraft: První střet (19.6.)

Azeroth je vzkvétající říší lidí, kde panuje moudrý král Llane, jeho vojsko je vedeno rytířem Lotharem a společenství mocných kouzelníků je zase vedeno mágem Medivhem. Všichni společně chrání nejen říši, ale i veškerou civilizaci, která v ní spokojeně žije. Na druhé straně stojí říše Draenor, která by se od Azerothu nemohla lišit víc. V Draenoru panují neustálé boje mezi znepřátelenými rasami Orků, které náhle spojí až jeden neporazitelný nepřítel. Tím nepřítelem je nákaza, která postupně v říši ničí veškerý život a proto vůdce Orků vytvoří magická portál, kterým se bude dát uniknout do jiného světa. Náhodou se Orkové dostanou do království Azeroth, kde jsou všichni obyvatelé rozhodnuti bránit svou zemi.

Hledá se Dory (16.6.)

Konečně je to tady! Dory je bezpochyby nejoblíbenější Disneyho postavou a tentokrát bude mít hlavní roli ve filmu právě ona. Oblíbená modrá rybka Dory si spokojeně žije na korálovém útesu společně s Nemem a Merlinem a tradičně ji trápí jen její paměť, která ji tu a tam pořádně zavaří. Dory si vzpomene na své rodiče, které kdysi a kdesi ztratila, samozřejmě si ani zdaleka nepamatuje, kdy a kde to bylo, za jakých okolností nebo co jsou její rodiče zač. Společně se svými starými dobrými kamarády, Merlinem a Nemem, se vydá napříč celým oceánem, aby zjistila pravdu o své rodině. Dory pevně doufá, že na konci své cesty potká svou maminku a tatínka, ale netuší, že takové putování má i svá úskalí. 

Podfukáři 2 (16.6.)

Pamatuješ si ještě slavné kouzelníky, kteří dokázali neuvěřitelné kousky a loupeže dotáhli do naprosté dokonalosti? Říkali si Čtyři jezdci a teď jsou konečně zpátky s novými triky, nápady a iluzemi, které jen tak někdo neprokoukne. Špičkoví iluzionisté se vrací ve druhém díle, aby se vydali na celosvětové turné, během kterého hodlají ohromit ne jednoho příznivce magie a kouzel. Kousky, které přesahují hranice lidského chápání, ohromí i ty, kdo jimi byli dříve oklamáni. 

Ratchet a Clark: Strážci galaxie (23.6.)

Animovaný příběh dvou kamarádů, kteří na první pohled rozhodně nevypadají jako hrdinové. Fenek Ratchet a robot Clark se budou muset snažit zastavit mimozemskou invazi vetřelců, kteří se rozhodli zničit planetu Solana. Ratchet a Clark navíc narazí na nebezpečné zbraně, kterými je možné zničit vše, co jim jen bude stát v cestě. Sami si nevědí rady, na tak těžkou práci stačit nebudou a tak jim nezbývá nic jiného, než spojit své síly s týmem profesionálů, kteří si říkají Galaktičtí Strážci. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 05. 06. 2016   |   Zobrazeno: 6527x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

ara111VIP(♥Howrse♥)

Tak jo... právě jsem dokoukala Warcraft... a můžu jedině doporučit! CGI je fakt někde jinde, než začínalo a to celé prostě awww =O

ara111To se mi líbí +2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.