Demi Lovato - nelehký život slavné herečky

Demetria Devonne Lovato, kterou znáš hlavně pod jménem Demi Lovato, se proslavila hlavně jako herečka ve filmu Camp Rock nebo seriálu Sonny ve velkém městě. Demi si ale určitě vybavíš hlavně jako skvělou zpěvačku a co možná nevíš je, že Demi je výbornou pianistkou a kytaristkou. Hned si určitě vzpomeneš na její největší hity, Heart Attack nebo Give Your Heart a Break.

Na HPD.cz najdeš kromě zajímavostí o Demi i hru Demi Lovato Makeover nebo si můžeš zkusit test Co víš o Demi Lovato a zjistit, jak dobře ji znáš.

Už od šesti let aktivní herečkou

Demi se už od šesti let pohybovala na filmovém plátně. Dostala totiž stálou roli v seriálu Barney a jeho přátelé, kde ztvárnila roli Angely. Seriál se Demi stal osudným nejen díky tomu, že správným krokem našlápla na hereckou i pěveckou kariéru, ale hlavně během natáčení poznala svou doposud nejlepší kamarádku, Selenu Gomez – na HPD.cz i najdeš hry se Selenou Gomez.

Po skončení seriálu Demi rozhodně neusnula na vavřínech, hned se pustila do zpívání, začala se učit hrát na piano a na kytaru. Příležitost na sebe nenechala dlouho čekat a Demi se objevila v řadě úspěšných seriálů, například Útěk z vězení, Camp Rock nebo Chirurgové.

Demi Lovato - Give Your Heart a Break

A přišla nominace na Oscara

Úspěchy se u Demi nedostavily, jen pokud jde o herectví. Co možná nevíš je, že Demi je skvělou skladatelkou a to jak když jde o hudbu, tak i text. Aktivně se podílela například na debutovém albu s Jonas Brothers, kterým na turné figurovala i jako hlavní předskokan. Díky písni That´s How You Know byla nominována na Oscara, kterého sice neproměnila, ale líto jí to být rozhodně nemusí. Na svém kontě Demi drží několik ocenění, včetně Nejoblíbenějšího popového umělce nebo Nejlepšího zamilovaného songu. A to je v jejich 22 letech opravdu co říct.

Ani Demi to nemá jednoduché

Možná si myslíš, jak to má Demi jednoduché, protože je slavná. Ani na Demi se v mnoha směrech neobrátilo štěstí a před nedávnem si prošla opravdu krušnými časy. Nejenže prožila několik měsíců v léčebně fyzických a emocionálních problémů, ale navíc jí byla diagnostikována bipolární porucha, což je závažné onemocnění. V roce 2013 Demi zemřel otec, posléze se Demi rozhodla k založení nadace, programu, který pomáhá financovat léčbu duševně nemocných lidí. Je vidět, že Demi nemyslí jen na sebe, ale i na ostatní.

Co možná o Demi ještě nevíš?

  • Demi má na těle celkem 11 tetování
  • Jejím nejoblíbenějším jídlem je sýr
  • Když chodila na základní školu, spolužáci ji šikanovali
  • Nejoblíbenější kapelou je Paramore
  • Úplně poprvé byla zamilovaná už ve 13 letech
  • Televizní stanice MTV o Demi natočila dokument s názvem Stay Strong

 

Demi Lovato - Let It Go (from "Frozen")

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 13. 01. 2015   |   Zobrazeno: 6241x

Témata článku:Svět celebrit

Komentáře

elikrupi

Ja ji tak miluju.Uz kdyz jsem byla mala tak jsem poslouchala jeji pisnicky.V te dobe oblibena pisnicka od ni byla heart attack a mam ji rada az do ted

elikrupiTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Kelly Kelly(Klub cool holek :3)

Moje nejoblíbenější písnička od Demi je Neon Lights je to i moje nejoblíbenější zpěvačka ! smajlsmajlsmajl je cool že jí šikanovali a pak se postavila na vlastní nohy a dnes je to slavná zpěvačkasmajl

Kelly KellyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

22stella22

týýýýýýbrdo ta je opravdu skvělá !!!!!!!!!!!!!
no....je to nejoblíbenější zpěvačka mojí zpolužačky ale ted asi i moje
smajlsmajl smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

22stella22To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.