Česko Slovensko má talent 1. díl

Pátá řada jedné z nejúspěšnějších talentových show je už nějakou dobu vysílána na televizních obrazovkách. Celkem bylo odvysíláno třináct castingových kol a jeden díl jako speciál, ve kterém se diváci dozvěděli, kdo postupuje do finále. V tomto díle jsme pro tebe připravili některé nejhorší castingové výkony, které se v soutěži za dobu její existece objevily. 

Porota

Porota si zachovala své původní složení jen z jedné poloviny. Stejně jako ve všech minulých ročnících zasedli do křesel porotců Lucie Bílá a Jaro Slávik, druhou polovinu poroty tvoří Diana Mórová a Jakub Prachař. Kromě složení poroty se Česko Slovensko má talent dočkalo i dalších změn, například pokud jde o semifinálová kola. Semifinálová kola byla úplně vypuštěna, ale naopak přibylo daleko víc castingových kol, odkud budou finalisté postupovat přímo do několika finálových kol. Postupně se tak bude vyřazovat, až soutěž najde svého vítěze, který získá 100 tisíc euro.

Jednou z novinek je i tzv. zlatý bzučák, kterým může kterýkoli člen poroty poslat soutěžícího přímo do finálového kola. Podmínkou je, že porotce může tento bzučák využít pouze jednou a to platí po celou dobu trvání soutěže. Opakem je pak bzučák červený, který si už jistě velmi dobře pamatuješ z předchozích sezón a není pro diváky žádnou novinkou. S jeho pomocí naopak může porota zastavit účinkujícího a ten je povinen své vystoupení okamžitě ukončit.

Při hledání těch největších talentů se vždy narazí i na ty, kdo talent nemají, ale myslí si to. Po dobu, co je tato talentová soutěž po jednotlivých řadách vysílána, jich bylo objeveno už dost. Tady jsou ti největší antitalenti za poslední roky, které jsi mohla spatřit v soutěži.

Pavol Šebesta

Pavol Šebesta se rozhodl, že porotě představí svůj talent. V čem jeho talent spočívá? Pavol se domnívá, že umí rapovat. Talent v sobě objevil teprve nedávno a rozhodl se uspět. Video je poměrně dlouhé, ale jistě tě pobaví nejen hlasový projev, ale i výřečnost tohoto mladíka ze Slovenska. 

Jozef Pátrovič

Jozef Pátrovič je pravděpodobně nejoddanějším soutěžícím. Do talentu se totiž přihlásit už čtyřikrát a nezdráhal se ani přihlášení do jiných hudebních soutěží. Do podvědomí diváků se zapsal už během prvního ročníku, kdy Jozefa porota neposlala dál a on se začal vymlouvat na vše okolo, například na špatný vzduch v místnosti. 

Pařmen Marty

Pařmen Marty rozhodně není jen tak ledajaká přezdívka. Slovo pařmen totiž dokonale vystihuje číslo, se kterým se Marty rozhodl v soutěži uspět. Porotě předvedl výkon, jako ještě nikdo předtím a sama na konci jeho vystoupení uvidíš, že mu to dalo pořádně zabrat. 

Mix hrozných písniček

Následující mix písniček obsahuje hudební vystoupení z minulých let a zahrnuje talenty hned několika soutěžících. Tyto talenti neuspěli nejen v Česko Slovensko má talent, ale zajisté by se úspěchu nedočkali ani v právě vysílané SuperStar.

Jiří Vlasák

Jiří Vlasák se naprosto neuvěřitelným způsobem snažil o pozornost poroty. Jeho talent prý byl v tom, že umí kouzlit, což následně porotě hned předvedl. Kritika na jeho osobu se snesla během několika vteřin a není se čemu divit. 

David Rosbek

David Rosbek o sobě na začátku tvrdil, že má mnohočetný talent. Jeho vystoupení mělo být nejen pěvecké, ale dokonce i taneční a boxerské. Jak ostatně uvidíš sama, ani tento živý talent nepostoupil a neohromil nikoho z porotců. 

Jaroslav Dobeš

Jaroslav Dobeš chtěl ohromit porotu svým moderátorským výkonem. Není jednoduché moderovat tak velkou talentovou soutěž a tak si to Jaroslav mohl vyzkoušet přímo na místě a to po boku Martina Dejdara. Jak podle tebe dopadl a bavil by tě v televizi takový moderátor? 

Jozefína Pinková

Paní Jozefína Pinková se rozhodla národu ukázat, jak je na tom s tanečním talentem. Přijela proto na casting a ukázala to nejlepší, co se v ní skrývá. Na postup to nestačilo, bohužel. 

Peter Koller

Peter Koller je naprosto neobyčejným klukem, který to evidentně v životě neměl snadné. Na začátku porotě prezentoval většinu svého životního příběhu, následně se pustil do představení svého talentu, který měl spočívat v imitaci populárního herce Bolka Polívky. 

Česko Slovensko má talent není nic pro tebe? Máš ráda televizní soutěže s konkrétním zaměřením na talent? Pak se ti bude zamlouvat článek o SuperStar 2015, který už v magazínu vyšel! 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 19. 11. 2015   |   Zobrazeno: 8179x

Komentáře

kákuška

koník 007(všichni co mají rádi koně...) - Přesně! Podle mě je to dobře udělané. Jaro - trochu přísnější, Lucinečka smajl - ta hodná a Martin či Leoš - komici a vtipálkové. No a teď je porota trochu změněná ale Jaro a Lucinka zůstávají.

kákuškaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.