Česko Slovensko má talent 2. díl

V předchozím díle ses mohl podívat na nejhorší talentové výkony a to nejen z letošního ročníku, ale i z minulých let. Teď je na čase, aby ses podívala na ty, kdo postoupili a předvedli to nejlepší, co umí.

Do talentových soutěží se přihlašují i ti, kdo si myslí, že talent mají, ale ve skutečnosti je to naopak. Pokud chceš vidět ty největší antitalenty této soutěže, neváhej se podívat na Česko Slovensko má talent 1. díl!

Připravili jsme pro tebe několik talentů, kteří se v kategorii zpěv a tanec, vyrovnají jen málokomu. V této skupině talentů narazíš dokonce i na zahraniční soutěžící, kteří postoupili do dalších kol. Co říkáš na to, že v soutěži, která je určena hlavně pro Čechy a Slováky, mohou o první místo soutěžit i ti, kdo ze zemí nepocházejí? Jak bys tyto výkony hodnotila? Nezapomeň se nám svěřit do komentářů!

Roboti

Hudební seskupení Roboti překvapili porotu jako ještě snad nikdo jiný před nimi. Na první pohled tě zajisté zaujme nejen jejich vzhled, který je naprosto netradiční, ale hlavně i jejich humor a zpěv, který probíhal naživo. Kdybys ty byla v porotě, zmáčkla bys na konci zlatý bzučák, jako celá porota? 

Francesco z Chile

První zlatý bzučák byl zmáčknut ve chvíli, kdy své vystoupení dokončil Francesco, který pochází z Chile. Následující video sice není přímo ze soutěže, ale je téměř identické s vystoupením, které bylo na castingu předvedeno. 

Izabela Kampfová

Izabela Kampfová naprosto očarovala nejen Lucii Bílou, ale i celý zbytek poroty. Předvedla jak svůj zpěv, tak i hru na klávesy a za to si vysloužila postup. Co na její výkon říkáš ty? 

Fair Play Crew

Fair Play Crew je taneční seskupení složené z kluků a všichni pochází z Polska. Porota se jasně vyjádřila, že právě jejich vystoupení patří mezi jedno z nejlepších, které bylo doposud v soutěži uvedeno. I když následující video nepochází přímo z Talentu, ale z jiné soutěže, určitě si tanečníci získají tvou pozornost.

Feel The Bounce

I toto taneční seskupení je v něčem originální a i když bylo hlasování poroty nerozhodné, což znamená, že by seskupení nemělo postoupit, na základě ohlasu od diváků nakonec jedna z porotkyň změnila názor. Oblíbenost Avengers se nezapře a to samé evidentně platí i v tomto případě. 

Vojtěch Michalíček

Co bys řekla, že se skrývá za talent v tomto zdánlivě obyčejném klukovi? Jeho největší předností je v každém případě zlato v hrdle, což ostatně dokázal porotě a všem divákům během jednoho z castingových kol. Jen posuď sama, zda Vojtěch Michalíček postoupil právem. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 20. 11. 2015   |   Zobrazeno: 6438x

Komentáře

MmzHrrdb

1smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

Edit 17:48: 1smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

Edit 17:48: 1smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

Edit 17:49: 1smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ka(MUSIC GIRL)

Finále mě nas*alo. Ta blbka vzhrála jenom kvůli svému životnímu příběhu. Bylo to nespravedlivý.

Tenhle ročník byl úžasnej. Fandila jsem BIG NAMES, Robotům, Mirror family, tý paní co zpívala dřív v kostele(zpívala božsky) ale nejvíc mě rozvařil Francesco z Chile.
TO JE HORKO!!!!smajlsmajlsmajlsmajlsmajl

kaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

mojzisovanicola(ANIME!)

ka: MÁŠ PRAVDU ona to vyhrála jen kvůli tomu ''životnímu příběhu'' smajlsmajlsmajl

Nejlepší byly Big Names a jako ti to měly vypracovaný a ona tam jen zaspívala -_-

mojzisovanicolaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pejsek123(♥ We love DIY ♥)

Tento rok byl náhodou super smajl a podle mně si to nejvíc zasloužily Big Names- Sochy .. to co předvedly bylo nejlepší z celé souteže vždyt to bylo jako divadlo když jsem se večer na to koukala tak jsem se ocitla v divadle protože to vystoupení bylo bomba a krasobrusraři byly dobří ale nebyly nejlepší smajl

pejsek123To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Indis

pejsek123: A to mně chceš Pejsku říct, že Anitta s Joanickem nebo jak se ti bruslaři jmenovali... Neměli vyhrát??? Hele, to je talent, oni jsou krasobruslaři a naučit se na těch kolečkáčích taky není žádná sranda, ale to co předvedly ty sochy: zazpívat, namalovat se, vypůjčit kostýmy.... To by zvládl každý a ta Gyongi už jednou v talentu byla.. A myslím, že nepostoupila a porota jí řekla, že to teda nebylo nic moc a myslím si, že tento rok to samé a to její frázování? ... Jak Google překladač, říkal to i Slávik, že má strašné frázování... Hele, mně je jedno co dělal Jaro v minulosti, ale teď byl prostě v ČSMT a myslím si upřímně, že je to nej porotce.... Je upřímný, sice kritizuje ok, ale je to prostě nej porotce (teda jako pro mě....) a co názor na ostatní porotu? Diana Mórová.... blbá je, strašně blbá....(to nemyslím teď nijak zle) ale ona je prostě taková... Přijdou tam třeba dobří zpěváci a ona: nie, mně se to niepáčilo nebo její super hláška: jenom takové malé nie..... Prostě mi tahle porotkyně nesedí... Dál tu je Lucie Bílá... No, tak tak je dobrá no, ale zase to: jenom takové malé ne, bože, musíte to komplikovat? to nemůžete říct: ne, nepostupujete, těšilo nás, na shledanou? ..... Jakub Prachař.... Už mě tím jeho "omylným" mačkáním bzučáků štve. nebo jak tam přišli ti rappeři nebo já už nevím kdo tak Jakub Prachař tam začal mačkat bzučák jak blbý snad 20 krát ho zmáčkl a pak jen řekl, že se mu líbil ten zvuk bzučáků... Myslím si, že kdyby bylo nějaké ČSMT se slavnými lidmi a byl v porotě Prachař a došla tam Agáta zazpívat s Gypsim tu její písničku ,,Agáta" myslím, že by ji nechal postoupit jen kvůli tomu, že je to jeho manželka a ne podle toho jak zpívá...To samé.. Štve mě, že to lidí hodnotí podle vzhledu, je, ta je chudina spala na ulici, vyhraje! Sakra! Hodnoťte to podle toho jak lidi zpívaj,ale tohle je stejně asi jen můj názor a nikoho jiného to nezajímá a je to moc dlouhý xD Takže ti nikdo číst nebude xD Ale prostě jsem chtěla vyjádřit svůj názor smajl

IndisTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.