Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

95%
Hra - Magical Elf Dress Up
Video se načítá

Ve hře Magical Elf budete mít možnost vytvořit vašeho elfského válečníka nebo vílu, to záleží jen na vás. Budete mít hodně možností, jak upravit postavu. Začněte vzhledem a pokračujte strojením do šatstva. Budete si moct vytvořit i své vlastní, záleží pouze na vás.

 
81%
Hra - Crazy Penguin Catapult
Video se načítá

Právě jste se ocitli v severních zemích, kde momentálně zuří válka mezi tučňáky a ledními medvědy. Vy jste na straně tučňáků a nemáte nic jiného na práci, než ovládat katapult nebo letícího tučňáka klikem levého tlačítka myši nebo stiskem mezerníku. Důležité je buď odrazit tučňáka mimo hru, nebo jimi zabíjet lední medvědy. Před vámi je spousta báječných levelů, u kterých jistě zažijete mnoho zábavy.

 
87%
Hra - Spongebob Patty Dash
Video se načítá

Jaké je to mít své vlastní bistro? Zkuste si to na vlastní kůži. Úkolem hry je obsluhovat zákazníky podle jejich požadavků. Připravit housky, usmažit maso a vytvořit chutný hamburger s hranolky a nebo třeba limonádu. čím chutnější jídlo je, tím víc vyděláte. S každým kolem se stupňuje obtížnost a vy musíte obsloužit více a více hladových zákazníků.

 
74%
Hra - Draculaura Hair Spa and Facial
Video se načítá

Draculaura zanedbala svůj vzhled a nyní očekává, že její pomůžete. Udělejte jí různé zábaly na pleť, vlasy a nezapomeňte jí vybrat pěkné šaty a doplňky.

 
77%
Hra - Baby Hazel Pet Care
Video se načítá

Holčička Hazel našla na zahradě zajíčka, kterého si přinesla domů. Naneštěstí je maličká na to, aby se o něj postarala, proto potřebuje vaši pomoc. Budete společně zajíčka mýt, ošetřovat, hrát si s ním a dokonce i krmit. Dokážete se o oba postarat a udržet holčičku Hazel šťastnou?

 
93%
Hra - Ever After High Duchess Swan Dress Up
Video se načítá

Duchess Swan z Ever After High potřebuje pomoct s novým vzhledem! Od toho jsi tu ty, abys jí z velkého množství zajímavých šatů, topů a sukní vybrala tu nejlepší kombinaci. Zaujmou tě určitě i punčochy nebo zajímavé boty.

 
86%
Hra - Wedding Styling
Video se načítá

Připravte nevěstu na její nejdůležitější den a vyberte pro ni krásný make-up a svatební šaty. Aby se cítila jako nejkrásnější nevěsta na světě.

 
88%
Hra - ColoruID Html5
Video se načítá

První víkend v novém roces sebou přináší skvělou logickou hru ColoruID. V této hře bude tvým úkolem obarvit celé plátno pouze jednou barvou. Celkem na tebe čeká 16 kol, které prověří tvé kombinační schopnosti a logické uvažování.

 
80%
Hra - Talented Make Up Artist
Video se načítá

Zkuste si tuto zábavnou hru, ve které budete provádět úžasnou přeměnu. Napřed této slečně musíte udělat několik masek a dalších procedur, pak se pustíte do líčení a nakonec jí můžete učesat a obléct.