ZÁHADA

Čaroděj?

Byl jednou jeden kouzelník a ten chtěl zemi zvanou HPD přetvořit k obrazu svému. Má rád dobu kamennou a tak ničí vše funkční. Dobrá půlka záložek je jen na ozdobu, hry se úspěšně začaly sekat a samy se přepínají do reklam. Fakt boží. Vejce přešlo na bezúdržbovou dráhu a mě už bolí ruce od psaní. Víte kdo je onen čaroděj?

                                                                                           Váš já osel.

Komentáře

natalka dVIP(Svěřování se,rady a zábav...)

Jo máš pravdu hry se začali sekat a některé nejdou ani načíst. Nezastavují se ve psaní článků,i když těostatní kritizujou to je tvůj blog a né jejich jen zkus napsat něco delšího a zábavnějšího třeba vymyšlený příběh,rady nebo vtipy. Fantazií se meze nekladou jen pokračuj ,kašli na ostatní.

natalka dTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Ach jo, zase.
Jako upřímně, stejně ty hry na hpd za moc nestojí, takže to není ani moc velká škoda. smajl A pokud se ti sekají tady, najdi si je na jiné stránce...

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Já s ničím problém nemám. A už mě pomalu začínají tvé články užírat. Nedělej ze všeho drama. Jednak jsou odpovědi vesměs stejné. A jednak je to tak maximálně do síně. Tohle není stránka pro zapálené hráče. Máš spousty jiných stránek s lepšími hrami, ve vyšším počtu.

Naty a KájaTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.