Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

89%
Hra - Bakery House
Video se načítá

Představte si, že byste vlastnili svůj vlastní podnik. Nemyslete si, že je to jednoduché, právě naopak. Vaše role bude spočívat v obsluze zákazníků. Musíte jim splnit to, co si v bublince vyžádají. Musíte být však rychlí protože vaši zákazníci mohou odejít. V každé úrovni musíte získat určitý počet peněz. Tak směle do toho.

 
68%
Hra - Beauty and unicorn
Video se načítá

Barbie dostala nového koně a chce se na něm předvést. Ale bez správného oblečení a doplňků to prostě nejde. Pomoz Barbie a vyber jí pěkné oblečení, boty a doplňky. Zabav se a udělej z ní krasavici.

 
60%
Hra - Cute Puppy Daycare
Video se načítá

V této hře se budete starat o svého pejska. Na začátku si vyberte psa, o kterého se budete starat. Dejte mu lásku, krmte ho, umývejte ho a další věci, aby byl váš mazlíček spokojený. Nahoře máte grafy, které zobrazují jeho pocity a stavy, jakmile budou červené tak musíte něco udělat.

 
82%
Hra - Rapunzel
Video se načítá

Rapunzel neboli Locika - má dlouhé vlasy. A jak chodí oblékaná? To teď můžeš rozhodnout ty. Ale rozhodně by to měly být princeznovské šaty, nemyslíš?

 
85%
Hra - Barbie Design My Emoji Shoes
Video se načítá

Barbie si zakoupila nové boty a tenisky, které by chtěla oživit barvami a doplňky Vyberte jí jejich vy.

 
61%
Hra - River Styxx Makeover
Video se načítá

Pomozte River s výběrem oblečení a make-upu, aby na rande vypadala moderně a krásně. Pomůžete jí?

 
85%
Hra - Marble Puzzle Blast

Tato hra po vás chce jediné. Zničit všechny přibývající kuličky tak, aby se ani jedna nedostala do základny. Hru ovládáte myší.

 
85%
Hra - Baby Hazel Harvest Festival

Máme tu další povedenou hru, ve které hlavní roli figuruje naše známá malá holčička Hazel. Tentorkát se společně vydáme na festival farmaření. Podíváme se společně na mnoho zajímavých míst, kde s Hazel můžete provádět různé činnosti jak pro sebe, tak i pro ostatní ve svém okolí. Tak vzhůru do toho, radovánky čekají jen na vás.

 
85%
Hra - Mr Beast Solitaire Adventures

Zahrejte si soliter karty s motivem slavného animovaného Mr. Beana. Skládejte na sebe všechny karty z balíčku od nejmenšího po největší a vyčistěte herní plochu. Hru ovládáte myší.