Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Airplanes Hidden Star

V této hře musíte najít všechny skryté hvězdy na obrázcích z letiště, než vám vyprší časový limit. Hru ovládáte myší.

 
86%
Hra - Lagoona Blue Hairstyles
Video se načítá

Lagoona Blue ze strašidelné střední školy Monster High se rozhodla změnit svůj vzhled. Pomůžete jí s tímto zajímavým úklem? Celá změna začíná určitě od vlasů, které jí musíte dobře umýt, vysušit i rozčesat, aby byly připraveny na nový účes a třeba i barvu melírů. Nechybí ani petrá nabídka stylového obleční a líčení.

 
85%
Hra - Falling Bottle Challenge
Video se načítá

Falling Bottle Challenge je skvělá postřehová hra, která zároveň otestuje tvé schopnosti správného načasování. Tvým úkolem je totiž prohodit láhev stále se zužujícím prostorem. Za každé správné prohození dostaneš bod. Kolik bodů celkem získáš?

 
77%
Hra - Fancy Pants Adventure 2
Video se načítá

Zábavná a graficky velmi pěkně zpracovaná skákačka Fancy Pants Adventure má druhý díl. Hrdina zůstává stejný, stejně tak úhlavní nepřátelé - pavouci, které můžete zničit tím, že na ně skočíte. Sbírej bonusy, dostaň se do tajných levelů, projdi všechny světy a dokonči tuhle skvělou hru!

 
83%
Hra - Monkey Go Happy 5
Video se načítá

Dokážete rozveselit smutné, plakající a třesoucí se opičky? Opičky jsou pořádně zlomyslné a jen tak ledaco je nerozesměje. Celkem vás v již pátém pokračování hry Monkey Go Happy čeká patnáct základních úrovní a jedna finálová, kterou odemknete splněním všech prvních patnácti úrovní hry. Hodně štěstí!

 
85%
Hra - Super Cute Cat

Projděte všechny úrovně s roztomilou kočičkou a dostaňte se do cíle. Hru ovládáte myší.

 
85%
Hra - Tic Tac Toe Stone Age

Zahrejte si pravěké piškvorky v této logické hříčce. Zahrát si můžete buď proti svému kamarádovi či kamarádce na jednom počítači, nebo proti umělé inteligenci. Před začátkem každé hry si zvolíte počet vítězných bodů a hra může začít.

 
68%
Hra - Meal Masters 2
Video se načítá

Pokud patříte mezi ty, které baví pomáhat dospělým v kuchyni, ale sami si ještě netroufáte nic připravit nebo prostě jen tak si rádi zahrajete hru o vaření, můžete vyzkoušet právě tuto. Připravte podle návodu různé pochoutky, kterým nikdo neodolá. Nejdříve vyzkoušejte jednoduchý pomerančový džus, vyrobený z čerstvých pomerančů. Ničeho se nebojte, i ve skutečnosti Vám to půjde stejně skvěle jako tady ve hře.

 
85%
Hra - Ragdoll Fall

Zahrejte si tuto brutální hru, ve které musíte přeskakovat s panákem mezi jednotlivými plošinami a zároveň se musíte vyhnout všem bodcům, které by vás zabily. Hru ovládáte myší.