YouTubeři a Youtuberky

Marcus & Martinus

Marcus & Martinus Gunnarsen jsou moji nejoblíbenější zpěváci!!! Miluju je, jsem MMer!Jsou to dvojčata, jak je poznat: Martinus má pihu nad rtem a Marcus má delší vlasy,jsou z Norska, z TroforsJe jim 16 letMarcus je o 15 minu starší, Mac 21:17, Tinus 21:32Martinus ve volném čase hraje na pianoOba mají nejoblíbenější barvu modrou a červenouOba nesnáší když…

Jacob Sartorius

Jacob Sartorius Je velmi pěkný a super Muser(natáčí na Musical.ly). Jacob Is my Bae!!když začínal nosil rovnátka takže má moc pěkné rovné zuby!! Má světle hnědé vlasy a Zelené oči.než začínal na Musical.ly měl Vine.Fakty:1.Je zpěvák2.má super písničky3.Nedávno vyšlo jeho EP Last Text (album)4.je mu 155.narodil se 2. října 2002 , v  Oklahoma, USA6. Má…

Michael Musician

Toto sice není YouTuber ale dělá Remixy na YouTubery!!! podle mně je božíííííííííí!!!Michealův Kanál/Channel:https://www.youtube.com/channel/UC7-a2NQiucQ5JN8tG0NA1LQmoje nejoblíbenější videa:

Natyla

Natyla je fakt super YouTuberka která je hroozně srandovní!!! mám ji moc ráda a má super videa jesti vás její kánál zajímá tak se koukněte...Další díl o YouTuberovi:)Natyly kánál/Channel:https://www.youtube.com/user/NatylaCZnejnovější video:

Pedro / PedrosGame

Pedro je super YouTuber, kouká se na něj syn od mojí babi Mirek, a má super simíky,Minecraft,Mafiu atd...Perduv kanál/channel:https://www.youtube.com/user/PedrosGame  další článek o YouTuberce!!:)

Fallenka

moje doost oblíbená YouTuberka!!! jednou mi ji doporučil syn od mojí babi Mirek a od té doby ji sleduju je fakt skvělá!!! jméno:Andrea věk:15 let.Fallen Channel/kanál:https://www.youtube.com/user/FallenkaLP  odebírej/odebírejte!!!další článek o YouTuberovi!!:)

Cup Of Style

Cup Of Style sleduju taky hodně dlouho a občas si pustím jejich videa!!! jsou skvělé!!! Lucie(20) a Nikol(22)jejich kanál/Channel:https://www.youtube.com/user/ACupOfStyledalší díl o YouTuberovi!!!:)

Jirka Král

Jirku určitě většina z vás zná z farmy v roce 2012 kdy mněl ještě 22 let a ten potom začal točit vida na YouTube!!! je skvělý YouTuber který má serié:Sims 3,Sims 4,Minecraft,Walking Dead atd...jirkuv kánal/Channel:https://www.youtube.com/user/jirkakral

Týnuš Třešničková

Týnuš je dobrá YouTuberka občas kouknu na její nové video!!! a stejně jako Teri a Gabča točí videa o modě učesech atd...týnuš kanál/Channel:https://www.youtube.com/user/MegaTinicedalší díl o YouTuberovi!!:)

ATI / Atishow

Ati je bezva YouTuber!!! točí zábavná videa!!! o něm: jméno: Martin věk:23 lethttps://www.youtube.com/user/AtiShows odebírej/odebírejte!!!:)další díl o YouTuberce!!!:)

Gabriel Hecl

Gabriel je něco takového jako Teri videa o líčení modě učesech atd.. sleduju ji dlouho ale jen se občas kouknu na její video je dobrá!!!

Hoggy

Hoggy je dobrý YouTuber točí herní videa nově i vlogy a ruzné challenge atd. taky ho sleduju celkem dlouho!!!  jméno:Petr Přijmení:Lexa   věk:23 letHoggyho official kanál/channell:https://www.youtube.com/user/HoggyCZHoggyVlogy kanál/channel:https://www.youtube.com/channel/UCQZrLK72RokSNsLvlh1JKYA odebírej/odebírejte oba kanály/channely!!!další díl…

Teri Blitzen

Teri je prý nejslavnější YouTuberkou roku 2014 já ji sleduju celkem krátce dělá videa o líčení a modě atd...je dobrá!!! mám ji ráda!! Teri kanál/channel:https://www.youtube.com/user/TeriBlitzen    další díl o YouTuberovi!!:)

Expl0ited

Expl0ited začal točit na YouTube v roce 2013 a od té doby je fakt super YouTuber je to muj 1. nejoblíbenější YouTuber!!! jeho 2 nej kámoši jsou:Matuš a Fajtikk!!! a kdysi mněl místo Expl0ited ČaukyMnaukyRecordSK je božíííí!!!(jak pro koho) a jeho skutečné jméno je: Peter Altof a má 19 let.Expluv kanál/channel:https://www.youtube.com/user/CaukyMnaukyRecordSK…

GoGoManTV

GoGo je nejslavnější YouTuber který má 1 000 000 odběratelu koukám na něho od roku 2012 do ted!!! je fakt super!!! Goguv kanál/channel:https://www.youtube.com/user/GoGoManTV odebírej/odebírejte:)další díl bude o YouTuberce!!!:)      moje oblíbené video!!!