Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

61%
Hra - HTF Lumpy Artist
Video se načítá

Jeden člen rozsáhlé seriálové rodinky Happy Tree Friends se rozhodl vydat na dráhu cirkusového umělce. Vydáte se na nebezpečnou cestu nad smrtonosnou propastí. Jak dlouho se dokážete udržet na extrémně úzké cestičce? Cestou vám situaci znepříjemní opeřenci, kteří se pokusí posadit na vaši tyč. Udržíte rovnováhu?

 
92%
Hra - My Little Pony The Snapshots Violet Blurr
Video se načítá

Violeta chce ukázat svým kamarádkám, že i ona se umí obléci dle posledních trendů. Pomozte jí, aby se její sen stal skutečností!

 
93%
Hra - Year Round Fashionista: Elsa
Video se načítá

Rok má čtyři roční období a dvanáct měsíců. Oblečte Elsu, vaši oblíbenou postavu, pro každý z nich. Do nejchladnější zimy, do letních horkých dnů, pro každý měsíc lze vytvořit krásné kombinace, aby se Elsa vždy cítila dobře. Nezapomeňte přidat příslušenství pro každou sezónu, aby Elsa měla vždy ten nejlepší styl.

 
86%
Hra - Barbie's Make-up Challenge
Video se načítá

Barbie je moderní žena, která udává trendy na trhu a nyní dala šanci vám, abyste ji oblékli a vybrali nový make-up. Dokážete ji novým vzhledem překvapit?

 
75%
Hra - Hell on Duty
Video se načítá
Hra na skóreHra o medaile

V této hře budete v pekle trestat příšerky. Pomocí děla je budete sestřelovat do kotle s vařící vodou. Ovládání je jednoduché stačí pouze kliknutím myši vystřelit a pohybem myši nastavujte sílu a úhel. Máte dokonce i několik typů munice a každá dělá něco jiného. Hra vás plně pohltí a neodlepíte se, dokud jí nedohrajete. Čeká na vás 60 levelů!

 
86%
Hra - Fireboy and Watergirl ep. 2
Video se načítá

Ohnivý hoch a vodní dívka se představují ve druhé epizodě hry Fireboy and Watergirl, která nese podtitul The Light Temple. Dostaneš před sebe celou řadu úrovní, ve kterých se pokusíš přijít na logické řešení problému. Dívenkou pohybuješ klávesami A, W a D, zatímco hoch se pohybuje směrovými šipkami.

 
54%
Hra - Fall Fashion Show
Video se načítá

Vyberte mladé slečně krásné šaty k tomu účes a překrásné doplňky, aby mohla jít na ples se svým partnerem.

 
57%
Hra - Penguin Slice Valentine
Video se načítá

Speciální valentýnské vydání Penguin Slice Valentine je zde. Tentokrát budete potřebovat logické uvažování a logiku. Vaším úkolem je rozřezávat dřevěné, ledové nebo kamenné bloky tak, aby tučňáci spadli a tím byli zničení. Ale pozor, mimika je třeba chránit, těm se nesmí nic stát. Hra nabízí 2 x 60 kol plných herní zábavy.