Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

70%
Hra - Bride's Shopping
Video se načítá

Bride 's shopping je hra pro dívky, kde bude vaším prvotním úkolem obsluhovat zákaznice a prodávat jim šaty. Po jejich vstupu do salona, na ně musíte kliknout, díky čemuž v bublině zjistíte, jaké šaty si klientka přeje vidět. Během nákupu si je může vyzkoušet v kabince nebo ihned zakoupit. Každým kolem se úroveň hry ztěžuje proto musíte být rychlé. Zvládnete obsloužit všechny klientky a rozprodat svatební šaty?

 
96%
Hra - Monkey Go Happy Stage 345
Video se načítá

Dnes pro tebe máme nový díl logické hry Monkey Go Happy. V 345. díle na tebe čeká podmořský svět plný logických úkolů a hádanek. Podaří se ti vše rozluštit a najít tak a vysvobodit všech 10 opiček?

 
77%
Hra - Bride Photo Shoot Makeover
Video se načítá

Pomozte Zuzaně se připravit na její velký den, dnes se totiž vdává! Musíte jí napřed vyčistit a upravit obličej. Potom začněte make-upem, novým účesem, krásnými šaty a spoustu dalších doplňků, které nesmí chybět!

 
89%
Hra - Monster High Creepateria Howleen Wolf
Video se načítá

Pomozte Clawdeen s výběrem oblečení, účesu a doplňků na první letní brigádu.

 
85%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá

Konečně je to tady! Další díl My Dolphin Show! Váš úkol bude naprosto jasný, snažte se dělat triky co nejpřesněji a body navíc vás neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory. Podaří se vám otevřít všechny mořské tvory?

 
85%
Hra - Baby Hazel Bed Time
Video se načítá

Hazel je po dlouhém dni na hřišti velmi unavená a je čas jít spát. Postarejte se o Hazel jako vlastní máma. Vykoupejte ji, dejte jí pyžamko, připravte postýlku a přečtěte jí hezkou pohádku na dobrou noc. Zvládne se o ni postarat?

 
90%
Hra - Halloween Lonely Road Racing

Zábávná hallowenská závodní hra. Vyrazte do ulic města v oblacích a dostaňte se do cíle jako první. Auto ovládáte klávesami WASD, mezerníkem spouštíte nitro.

 
81%
Hra - Baby Hazel In Preschool
Video se načítá

Hazel už je velká holčička, a proto je na čase , aby šla do školky. Předtím se musí umýt a vybrat hezké šaty. Ve školce se zahrajete na paní učitelku, kde budete společně rozeznávat barvy , ovoce od zeleniny a nakonec naučíte Hazel, jak si připravit rychlou svačinu do školky. Postarejte se o Hazel a její kamarády co nejlépe, aby se jim ve školce líbilo .