vava.blog

Mé tipy na filmy

Ahoj!!! Jestli chcete shlédnout nějaký ten film, ale nemáte na co koukat, mám tady pár tipů. Jestli se vám to bude líbit, můžu udělat i tipy na horory a nebo tipy na herní série od nějakých youtuberů. 


Husí kůže 

Představte si, že postavy z knížek ožívají. Jo, takové víly nebo princové, to by bylo úžasné. Jenže co s horory? Město by zachvátila apokalypsa, zombie by žrali mozky a divný strašidelný panáček by zničil všechny vaše šance je vcucnout zpátky do knih. Co by jste dělali? Můj nejoblíbenější film. 

         

Zůstaň se mnou

Já tedy moc tyhle romantický filmy nekoukám, ale tenhle je něco. Mia a Adam jsou naprosto odlišní. Oba ale milují hudbu, Adam hraje v rockové kapele a Mia hraje na violončelo. Všechno je dokonalé, dokud se Mii a její rodině nestane autonehoda. Její rodina umře a Mia je v bezvědomí a rozhoduje se, jestli to vzdá a nebo jestli se probudí. Dokáže jí láska k Adamovi přinést zpět?



Gravitace      

Toužíte po tom spatřit vesmír zblízka? Jak by jste zareagovali kdyby vás pozvali opravovat teleskop? A co kdyby do něj z ničeho nic narazil kus ze nějaké jiné stanice? Zůstali by jste jediná přeživší z celé posádky a bylo by jenom na vás, aby jste se dostala zpět na Zemi. POZOR: trochu logické a taky trochu smutné. Ale i tak to doporučuji, moc jsem si film užila. 



Krotilelé duchů 

Ne, teď nemyslím ti chlápky, myslím nové krotitelky duchů, které mají za úkol zachránit svět. Parta bláznivých žen, přičemž jenom dvě z nich se v duchovnu opravdu vyznají, zbylé dvě jsou technologička a prodavačka lístků v metru, musí zachránit svět. Není to moc strašidelné, naopak si užiješ spoustu zábavy na jejich vtipných výrocích. Tenhle film je naprosto brutální. Totálně miluji tu blondínu. 



Mrtvá nevěsta Tima Burtona

Jo, samozřejmě, že tady taky máme něco animovaného. Je to opravdu hezký příběh o pravé lásce a sklamání. Taky je to nakreslené trochu psycho, takže to pravé pro mě. Viděla jsem to a moc se mi to líbilo, i když si z toho už pamatuji jen to, že se příběh odehrává ve viktoriánské době a ta mrtvá nevěsta byla moc smutná. Ale ten konec je dokonalý. 



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.