Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

75%
Hra - Sarah's Halloween Nail Art
Video se načítá

Sara se má v tento den zúčastnit Halloweenské párty, na které chce vypadat, co nejlépe. Protože si neumí udělat sama pedikúru a manikúru potřebuje tvou pomoc. Vymysli Saře zajímavou manikúru, kde můžeš kombinovat klasické a vzorové laky, doplňky a mnoho jiných. Už máš představu?

 
85%
Hra - Sushi Sensei

V této hře budete přesekávat kusy jídla, konkrétně tedy sushi podobně jako ve hře fruit ninja. Roztomilý asijský stařík s vámi nejprve projde jednoduchý tutoriál, ve kterém vám vysvětlí základní pravidla a techniky hry a poté už se vydáte přímo do hry. Jaké nejvyšší skóre dokážete uhrát?

 
74%
Hra - My Little Pony Explore Ponyville
Video se načítá

Vyberte si svého oblíbeného poníka a prožijte s ním zábavný den v domečku. Každý z nich obvykle dělá něco jiného, proto máš možnost volby a pokud tě omrzí můžeš jít za jiným. Vyber si svého favorita.

 
85%
Hra - Marinet Winter Vacation Hot and Cold

Pomůžete naší krásné princezně s výběrem vhodného oblečení pro všechny zimní sporty, na které se chce vydat se svým přítelem? Pomozte jí s výběrem vhodného oblečení a poté jí naličte a vzhůru na sjezdovku.

 
90%
Hra - BTS Panda Coloring
Video se načítá

Máme tady další pokračování hry Back To School, konkrétně díl Panda Coloring, ve kterém se podíváme do Asie, kde už na nás čeká několik obrázků s pandama. Podaří se ti vybarvit všechny obrázky?

 
85%
Hra - Kitty Doctor

V této povedené hře bude vaším úkolem postarat se o všechny kočičky, které mají určitý problém. Dokážete to?

 
85%
Hra - Valto Jumper

Doskákej co nejvýše v této skákací hře, ve které musíš šipkami ovládat svého skokana a vyhýbat se přitom všem nástrahám, které jsou na tebe připraveny. Kam se dokážeš nejdále dostat?

 
80%
Hra - Barbie's Inside Out Costumes
Video se načítá

Barbie by chtěla kostým ze známé animované pohádky a na vás je, abyste jí pomohli s výběrem. Bude se nějakému hlavnímu hrdinovi podobat?