Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

90%
Hra - Braver Weaver

V této hře budete vyšívat různé vzory a obrazy do látky.

 
89%
Hra - Monkey Go Happy Stage 179
Video se načítá

Je tady poseldní díl Monkey Go Happy tohoto týdne. Tento díl tě vezme na venkov, kde budeš muset šikovně ukrást klíč hajnému, budeš muset posbírat 20 šišek a pomoct sehnat dřevorubci sekeru. Nakonec najdi všechny opičky, aby si spolu mohly zase hrát.

 
53%
Hra - Cool Smimming Pool
Video se načítá

Co je lepší? Učit se plavat nebo líbat? Obojí si můžete virtuálně vyzkoušet v této flash hře. Nakonec zjistíte, že jedno bez druhého nejde :-) Pokud budete plavat, bude vám přibývat zelená čára u obrázku ploutví. Její naplnění je důležité pro dokončení levelu. Při plavání ovšem ubývá čára lásky. Pokud uplyne úplně, ubude vám jedno srdíčko. Pokud se vteřinky u srdíček dostanou na nulu, také ubude jedno srdíčko. Abyste růžovou čáru udržovali ve správných mezích, je nutné držet klik a líbat se o 106. Při líbání pozor, aby vás nenačapal chlápek u bazénu, který po většinu času cosi zapisuje. Důležité je také hlídat dveře na druhé straně, ty se totiž občas otevřou a objeví se v nich nerudná paní, která vás také při líbání nesmí načapat. Pokud srdíčkovou čáru dotáhnete do konce, jedno srdíčko vám přibude.

 
60%
Hra - Little Romeo Adventure
Video se načítá

Cílem této logické adventury je pomoci chlapci dostat se ven z domu za jeho dívkou. Než se vám to podaří, budete si muset poradit s mnoha překážkami, které nebude jednoduché překonat. Zapojte logické myšlení a najděte způsob, jak chlapci pomoci.

 
75%
Hra - Orcs Attack
Video se načítá

Orcs Attack je výborná logická hra, která pobaví každého z vás! Pokud jste hráli hry jako Crush the Castle nebo podobné tak se neodlepíte, dokud to nedohrajete, je to velmi návykové. Vaším úkolem bude pomocí děla zničit hrad nebo pevnost tak, aby v ní nebo kolem ní nikdo nepřežil. Zdá se to jednoduché, ale v pozdějších levelech začne přituhovat. Povede se vám je zdolat všechny?

 
66%
Hra - Bridal Shower Prep
Video se načítá

V téo moc povedené hře budete pomáhat mladé nevěstě s přípravou na její velký den. Aby byla na své svatbě opravdu dokonalá, musí mít nejen krásné šaty a dokonalé líčení, které jí uděláte ke konci, ale i správně vyčištěnou a připravenou pleť. Dejte si proto záležet a použijte všechny dostupné kosmetické prostředky, aby jí to co nejvíce slušelo.

 
80%
Hra - Nail Studio Beach Design
Video se načítá

Nalakujte této slečně její zanedbané nehty. Předtím je musíte očistit a upravit. Bude s nimi po úpravě spokojená?

 
62%
Hra - Barbie Swimsuit Designer
Video se načítá

Barbie potřebuje nové plavky na letní sezónu. Pomozte jí s šitím a samotnou dekorací, aby vypadaly půvabně a moderně.

 
85%
Hra - Ellie Photo Booth Fun
Video se načítá

Ellie a Samantha se neuvidí přes Vánoce a proto by si chtěli udělat společné vzpomínky za pomoci fotografií. Vyberte jim různé kostýmy a zachyťte jejich společné chvíle.