Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

81%
Hra - Zombie Payback 1
Video se načítá

Další zombie hra, ve které tentokrát budete muset dojít co nejdál a přitom se po cestě ubránit hordám nemrtvých příšer. Ze začátku máte sice slabé zbraně, ale pokud zůstanete trpělivý, za vydělané peníze si budete moci pořídit mnohem lepší. Nemluvě o tom, že můžete upravovat vlastnosti postavičky nebo kouzlit.

 
71%
Hra - Barbie Selfie Accident
Video se načítá

Barbie se poranila na moři při fotografování a potřebuje nutně lékařskou pomoc. Zajistěte jí ji a pomozte jí utišit bolest, aby se cítila lépe.

 
85%
Hra - Happy Glass Game

Úkol v této hře je velmi jednoduchý. Musíš nakreslit čáru, po které se poté voda, kterou přičaruješ, dostane až do sklenice a naplní ji až po okraj. Dokážeš v každém levelu naplnit sklenici?

 
61%
Hra - Ninja Pi Ro
Video se načítá

Máme tu skvělou logickou adventuru, ve které musíte malému bojovníkovy pomoci překonat všechny nástrahy a pasti. Bojovník má možnost měnit se mezi 3 postavami, robotem, pirátem a ninjou. Každá postava vám pomůže překonat jiný druh překážky.

 
91%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá

Ve hře Goodgame Disco se staneš manažerem jednoho zapadlého diskoklubu. Tvým nesnadným úkolem je povznést slávu klubu a vytvořit z něj nejnavštěvovanější diskotéku v celém kraji.

 
85%
Hra - Yummy Tales

V této hře s roztomilým zpracováním budeš mít za úkol posbírat všechno ovoce a zeleninu, které dostaneš za úkol nasbírat. Zároveň musíš rozbít všechny dřevěné bedny, které se na hracím poli nachází. Procházej jednotlivé levely, plň úkoly a získávej zajímavé odměny.

 
75%
Hra - Afternoon Coffee Makeover
Video se načítá

Aby si mohla vychutnávat, tato slečna svou ranní kávu, potřebuje vypadat, co nejlépe. Pomozte jí vyčistit pleť a vybrat pěkný make-up a oblečení.

 
90%
Hra - Monster High Gooliope Jellington Dress Up
Video se načítá

Gooliope jde na své první představení v cirkuse proto potřebuje pohodlné a moderní oblečení. Pomůžete jí ho vybrat?

 
89%
Hra - Geisha Glass Skin Routine

Konnichiwa! Objevte v této hře některé skvělé a speciální techniky pro péči o pleť. Nejprve začněte ošetřením obličeje pro zdravější pleť, poté naneste pleťový prášek, balzám na rty a primer na póry. Dále vyberte barevný make-up a oblékněte Yuki krásným kimonem.