Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

65%
Hra - Lilly Kissing Pet Salon
Video se načítá

Ve hře Lilly Kissing Pet Salon pracujete jako zaměstnanec salonu pro pejsky. V této hře budete potřebovat především rychlost, protože zákazníků je spousta. Každého zákazníka musíte přijmout, upravit podle požadavků a uklidit po něm. Kromě toho musíte stihnout i políbit svého přítele, který za vámi přišel do práce. Aby toho nebylo málo, jste pod neustálým dohledem nepříjemné šéfové.

 
90%
Hra - Fix It Gear Puzzle
Video se načítá

Zvládneš si opravit běžné poruchy nebo na vsechon musíš volat rodiče? Ve hře Fix It Gear Puzzle se můžeš procvičit v pragmatickém uvažování a za chvíli si budeš moct opravit i své auto.

 
85%
Hra - Influencers Complete the Look Challenge

Krásné princezny se rozhodly, že si udělají výlet do přírody. Princezna Elsa, Annie a další se chtějí nejdříve ale před výletem vhodně obléci, aby byly krásné a cítily se pohodlně. Pomůžeš jim s tímto nelehkým úkolem?

 
94%
Hra - Elsa & Rapunzel College Girls
Video se načítá

Elsa a Rapunzel spolu žijí na koleji, dnes se koná uvítací akce a proto chtějí vypadat, co nejlépe. Vyberte každé z nich make-up a oblečení.

 
93%
Hra - Penguin Diner 2
Video se načítá

Oblíbená superhra Penguin Diner ve svém druhém pokračování. Opět bude tvým úkolem obsloužit všechny hosty v povedené zvířecí restauraci. Dej se do práce a skvěle se zabav. Nezapomeň o hře říct svým kamarádkám. Penguin Diner 2 si určitě přidáš mezi Oblíbené hry.

 
87%
Hra - Frost Fairy Periwinkle
Video se načítá

Vyberte oblečení malé víle, která se chce zalíbit svým kamarádkám. Podaří se vám z ní vyčarovat krásku?

 
78%
Hra - The Avengers Dress Up
Video se načítá

Avengers je známý film, ve kterém figuruje mnoho akčních hrdinů. Teď si je můžeš všechny obléknout. Čekají na tebe Iron Man, Hulk, Captain America, Hawkeye, Black Widow, Thor i záporný hrdina Loki. Každý z nich má u sebe vždy anonymní slečnu nebo anonymního muže, které můžeš také obléci.

 
84%
Hra - Travel Friends
Video se načítá

Vyberte Pro Saru, Bellu a Milissu krásné outfity, které by si mohli vzít na cestu kolem světa. Nezapomeňte ani na doplňky a krásné účesy.