Totální Blbosti

Tákže... xD

No, můj depresivní článek byl jen pro info co se se mnou dělo, ale já se rozhodit nenechám a budu pokračovat ve své retardované náladě. Áno, vy už jste si asi mysleli, že jsem mrtvá co? Ale to se pletete xD. 

Dělám si z toho šoufky? Ne, jenom Lísečkovi došlo jak moooooc pro něj znamená život. Jo, celých pět minut jsem myslela, to je rekord co? Hehehe.

Lidičky já vím, byla jsem líná svednou zadeček ze židličky a psát, ale už mě to přešlo a víte proč? Protože na tomhle počítači už se nedá nic jiného dělat, než jen psát články na HPD. Ne, že by mě to nebavilo, to ano, ale Liseček potřeboval pauzičku. (Měla bych asi přestat mluvit ve zdrobnělinách co?) 

Víte co mě překvapilo? Že jsem pořád v logu v elitní padesátce. Já si myslela, že za tu dobu co jsem tu nebyla mě teda předeženete víc dámy (a možná i pánové), tím nechci nikoho urazit ani se vychloubat, ale jo....JSEM NADŠENÝ TVOR! 


Kdo si se mnou zatancuje na oslavu Lískova návratu? No já si trsnu určitě ^_^  

A moje imaginární kamarádka odjela do Itálie na dovču, takže tu tu jentak nečekejte, protože se rozhodla vrátit až v červenci, což je dobře, aspoň budu mít sušenky pro sebe >:D. 

Píííp pííííp *Lískův telefon vyzvání* 

------------------

"Ano? Co potřebujete?" 

"Co si to jako dovoluješ?! Jako já ti žeru sušenky?! Naposledy jsi je sežrala ty mě pokud vím!" 

....Ups....  O.o

------------------

No...tak to se moc nepovedlo. Každopádně se těšte, že (snad) vyjdou nové článečky. (Sakra, zase ty zdrobněliny - Ano, pořád budu mít ty připomínky)  

A víte co se tuhle stalo? Moje kamarádka šla okolo osvěžovače a zrovna v tu vteřinu jí to stříklo do obličeje...Taky génius tam chodit v tuhle dobu, když ví, že jí to může stříknout. Pak si stěžovala, že to má ve vlasech. TAK, AŤ, TAM, NECHODÍ!

A nebo si další moje inteligentní kámoška stříkla podobný osvěžovač na wc do obličeje. Ponaučení? Nejdřív se podívejte kudy to stříká, až potom zmáčkněte čudl. 

Můj další úžasný zážitek byl, že jsem si poprvé sama uvařila! ANO! Představte si to, udělala jsem si krupicovou kaši! A dokonce to nebyla polívka a nebyla ani přiškvařená! Byla to opravdická kaše, která se dala jíst! XD 


Já vím, není to nic moc, ale pochopte prosím antitalenta :)). 

A taky mi samozřejmě neunikl nový trend: Unicorni. S kamarádkou jsme si vymýšleli různé věci, já třeba udělala Unicornii - stát, který se stejně nezavedl, což je škoda, ale pro mě stejně bude existovat. To bych prostě nebyla já. :D  


Ano, takhle vesele budu vypadat, až si budu užívat léto...Pokud mě ovšem neuškvaří slunce, nebo nezabije blesk -_- S tím nepočítej přírodo! Já tu budu oxidovat ještě hooodně dlouho! 

Opravdu jsem tak divná? Jestli jo, asi je to z té čokolády....Nebo z té coly co jsem před chvilkou vychlastala, asi v tom bylo moc cukru. Jooooooooo! RETADRACE!!!! 

Ne vážně...Jsem mimo a melu nesmysly....ale baví mě to! Ano další inteligentní fakt, který v tomhle článku nebyl potřeba, jenže já ho stejně napsala! "Nemá někdo ibalgin?" 

Nepřipomeneme si třeba můj hit z jednoho z mích článků? Fajn tak jo, tři čtyři: Jedem do Afriky jedeme do pr****...dobře tak radši ne..

Mám ale malý problém....Možná trochu větší...Teď mi to hraje v hlavně a nechce to přestat O.o 

Tak to nebyl moc dobrý nápad. LooooL mě fakt hrabe XD. 

Unicornům zdar! Mějte se fanfárově! (Velmi příhodný obrázek)  



 





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.