Totální Blbosti

Mrzí mě to

Ahoj milí čtenáři, 

Dneska jsem si četla nějaké články na mém blogu a mrzí mě, že už tolik nepíšu. Jenže mě celkově tento rok strašně vyčerpal a já nevím, jestli budu zvládat něco psát. Navíc po prázdninách budu nastupovat do deváté třídy a tak částečně vím co mě tam čeká. 


Upřímně jsem si nejdřív myslela, že to nějak doklepu, že tenhle rok zvládnu a v devítce se pokusím udělat zkoušky na nějakou střední, udělám závěrečky a něco ze mě bude. Teď si tím ale nejsem moc jistá. 

Ještě se sice držím, ale občas mám opravdu chuť to všechno skončit. Jediné, co mě ještě drží tak nějak při životě jsou moji přátelé a rodina. Jenže rodiče už mě berou jako "dospělou" a dá se říct, že na mě i kašlou. Jenom mě uplatěj jídlem, sladkostma a dalšími věcmi a myslí si, že mi nic nechybí. Jenže je to právě naopak. Chybí mi toho hodně. Už je to dlouho co si se mnou táta pořádně popovídal. 

Jedině když si na mě vzpomene je, když se napije piva a přijde za mnou, potom mi v opilosti vyčítá, že se s ním nebavím, že mám radši mámu. Ale jak ho mám mít víc ráda, když si se mnou nezahraje karty? Někteří lidé v mém věku by byli rádi aby je rodiče neotravovali s rodinnými aktivitami, ale přesně kvůli tomu, že oni mě s těmi rodinnými aktivitami neotravují, jsem taková jaká jsem. Nespolečenská a bez síly něco dokázat. 

Oni mi věčně vyčítají, že nic nedělám, ale jak když mám tak pitomou povahu? Já vím, že Vás tohle vůbec nezajímá, ale já se potřebuji někomu svěřit, dostat to ze sebe. Bohužel to říct v realitě nejde. Nejsem na to stavěná abych se svěřovala.Takhle špatně jsem na tom ještě nikdy nebyla. 

Nejradši bych byla zase malá holka a všechno to změnila. Ale ono to nejde. Kdybych se opravdu musela změnit, musela bych se odstěhovat někam, kde mě nikdo nezná a začít všechno od znova. Tady to nejde, když víte, že se Vám jen všichni vysmívají, nikdo nedokáže pochopit, že jste slabší povahy, nikdo Vám nevěří. 

Já se snažila. Snažila jsem se jak jen mi to šlo, ale dál se prostě nedostanu. A ten stres ze školy na mě doléhá. To, že moji spolužáci si neváží toho co mají, že se ušklíbnou nad každým kdo nemá obarvené vlasy a moderní telefon. Tak a teď se pteje: Kdo je ubožák? Vy, nebo oni. Všichni odpoví, že vy, protože to vy se nedokážete sebrat a říct: Držte klapačky, já jsem taky člověk jako ostatní a to že nemám iPhone neznamená, že jsem něco míň! 

Správná odpověď? Já nevím. Každý má vlastní. Já si myslím, že dřív to bylo lepší. Možná jsme neměli tolik vymožeností jako teď, ale uměli jsme lidi přijmout mezi sebe a ten, kdo to nedokázal, ten vyvolal válku. A co se stalo pak? Prohrál. 

Dneska je to tak, že ty největší svině....se dokážou nejlíp probojovat světem. To jako mám být taky svině abych byla, já nevím, světovou celebritou? I neoblíbení něco dokázali a není jich málo. Každý přeci nemusí být krásný a bohatý aby byl nejlepší? 


Jsem asi století pozadu. Prostě tenhle svět není pro mě. Nejspíš jsem se narodila špatně. Ale kritiku zvládnu. Vím, že na tenhle článek budou spíš negativní ohlasy. Počítám s tím...Tak jen do mě...


Mějte se hezky a užívejte léta, ráda jsem Vás zase "obohatila" svými blbostmi. 


Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Neboj sa, zvládneš to, deviatka je náročná, ale tiež ako pre koho, ja neviem, ja teraz pôjdem do osmičky.

Okrem toho krásne napísané, pripomína mi to Psychouškove rozprávanie. A jej rozprávanie je pekné, takže aj toto je pekné, a celkom sa v tom vidím, otec mi tiež vraví, že ak chcem niečo odkázať, musím byť sviňa. Ale ja som dobrý človek, tak načo, ak chcem niečo dokázať, mám byť sviňa? Fakt bolo kedysi lepšie.

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Krásně napsánsmajl Už dlouhou dobu zažívám něco podobného. Já mám ale na rozdíl od tebe štěstí, protože za týden mi končí škola... Na střední chci začít od znova. Vím, že sice budu pořád ve stejným městě, ale aspoň trochu změním prostředísmajl
Jen se bojím toho, že i tam to skončí stejně...

Jestli si chceš promluvit nebo si jen popovídat, tak mi klidně napiš.

Jinak přeji hodně štěstí a buď silnásmajl Ten rok to doklepešsmajl

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.