Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

75%
Hra - 3 Pandas
Video se načítá

Tvým úkolem je zachránit tři roztomilé pandy před zlými piráty. Každá z pand má jedinečnou vlastnost, kterou můžeš využít při překonávání různých nástrah. Čeká tě spousta logických úkolů a překážek, takže neváhej a začni osvobozovat nevinné pandy!

 
91%
Hra - Manga Doll Creator
Video se načítá

Manga styl je prostě In. V této hře si můžete vytvořit vlastní panenku, které můžete vybrat krásný účes, šaty a doplňky. Jednotlivým částem můžete měnit barvu a samozřejmě všemožně kombinovat.

 
65%
Hra - Horse Grooming 3
Video se načítá

Zahrajte si třetí pokračování úspěšné hry s koníkem, kde si budete moci vybrat opět svého oblíbence. Během jeho chovu budete dostávat peníze, za které si budete moci kupovat nové koně. Podaří se vám to?

 
85%
Hra - The Little Pet Shop in the Woods
Video se načítá

Ve hře Thé Little Pět Shop in thé Woods se pokusíš spolu se Sněhurkou rozjet úspěšný obchod se zvířátky. Nejdříve budeš nakupovat různé zvířecí části, ze kterých poté budeš skládat zvířátka, které budeš nabízet na prodej.

 
89%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá

V této hře budete mít možnost vytvořit krásného hobbita nebo hobbitku. Na začátku hry si vyberte v levé části okna, jestli chcete ženu nebo muže. Můžete dělat i více postav zároveň. Hra má opravdu velký výběr, takže si to opravdu užijete. Začněte barvou pleti, vlasů a očí. Potom se vrhněte na účesy, které vás zaručeně nadchnou. Pak vás čeká strojení, vyberte motivy a barvy, až po různé módní doplňky. Pak se můžete kochat svým dílem.

 
90%
Hra - Monkey Go Happy Stage 225
Video se načítá

S další středou přichází další skvělý díl logické adventury Monkey Go Happy. Tentokrát se vydáš do cirkusu, kde budeš muiset řeši různé logické úkoly a hádanky. Také budeš muset pomoct slonovi a medvědovi a na závěr budeš muset najít všech 10 opiček.

 
79%
Hra - Jennifer Rose Restaurant Love
Video se načítá

V této hře pracujete jako okouzlující servírka Rosé. Mezi Vaši hlavní činnost patří obsluha hostů, na to byste neměli v žádném případě zapomenout, ale co když se mezi dveřmi restaurace objeví neodolatelný mladík, který po Vás už od začátku pokukuje? Zkuste zvládnout více věcí najednou, postarejte se o hosty a oslňte mladíka!

 
83%
Hra - Coffee N' Cocoa Mask Makeover
Video se načítá

Cindy potřebuje pomoci nejen s pletí, ale také s výběrem make-upu, šatů a doplňků. Pomůžeš jí vyřešit tenhle problém a namíchat kávovú masku, aby byly kvalitnejší? Vyber jí i ty ty nejlepší doplňky, aby zazářila.