Something interesting

Oblečení na první den :D

Ahoj :D,

kluci to moc neřeší, ale my holky chceme vypadat první den ve škole skvěle. A proto píšu tento článek, ve kterém budou tipy, v čem vyrazit 1. září do školy.


    Váš outfit určitě záleží hodně na počasí. Tudíž vytvořím dvě varianty, variantu v případě tepla a variantu v případě, že bude chladno.





1. Teplé počasí

Tílko. Pro teplé dny je velice pěkné tílko a k němu šortky nebo sukýnka.

        



Šortky.
Možná si říkáte, že tílko a šortky jsou spíše na pláž, ale já si myslím, že když je dobře zkombinujete, můžou vypadat pěkně i do školy.

    



Sukně. Také sukně není úplně od věci. Některé holky je nenosí moc rády, pro ty je tu varianta s šortkami. Ale jinak si myslím, že první den ve škole má být tak trochu slavnostní, takže je sukně fajn.

        



Šaty. Nemusí to být šaty za 5000 Kč, ale nějaké slavnostnější šaty nejsou na 1. září vůbec špatný nápad.

        



Boty. K sukni a šatům nějaké balerínky, k šortkám buďto také balerínky, nebo klidně tenisky. Důležité je, aby vás boty nikde netlačily a aby byly pohodlné.

        



Doplňky. Pěkný doplněk k outfitu jsou určitě brýle, nějaký výrazný náhrdelník, náramek a náušnice.

    




Pár outfitů jako inspirace:

        


        


        






2. Chladné počasí

Top. Pokud si vezmeš nějaký pěkný top s odhalenými rameny (letošní trend), rozhodně tím zaboduješ. Ale ani pěkným tričkem nebo košilí nic nezkazíš.

            




Legíny. Letošním trendem jsou určitě legíny s různými vzory. Určitě bys měla nějaké z nich vlastnit a pokud ne legíny, tak alespoň barevné květinové džíny.

    



Džíny. To je klasika, kterou nic nezkazíš. Navíc si k nim můžeš vzít téměř jakékoli tričko, ke džínám se hodí skoro všechno.

    



Svetr. Pokud chcete mít elegantní outfit, určitě si vezměte svetřík, do chladných dní se hodí. Jestli jste spíše rockovější nebo sportovnější typ, není špatnou volbou normální mikina s kapucí.

        



Bunda. V chladném počasí se nezapomeň teple obléci, i když budeš dost času trávit ve škole. Letošní trend jsou péřové bundy, proč je nezkusit? Při teplejším počasí ti postačí obyčejná softshellka, ta bude in asi pořád. Anebo kožená bunda, ta je taky vkusným doplňkem tvého outfitu.

        



Kabát. Nebo si můžeš vzít kabát, taky to není špatná volba. Letos jsou v módě dlouhé kabáty, které jsou malinko nepraktické vzhledem k jejich délce.

        



Boty. Určitě bych volila plné boty, nějaké tenisky.

    



Doplňky. Jako doplněk bych volila určitě řetízek, náramek a náušnice, ale klidně i šátek nebo hodinky.

    




Pár outfitů jako inspirace:

         


            


        





Věci na podzim, které budou IN.

Motivy interiéru. Letos na podzim budou in motivy, které můžeme vidět na nábytku nebo textilu do domácnosti, prostě z interiéru. Samozřejmě že záleží na tom, jestli se vám takové kousky líbí, za mě nic moc.




Květiny. Také květiny všeho druhu budou letos in. Jak květinová bunda, kalhoty, šaty... prostě všechno.




Odhalená ramena. Určitě si pořiď něco s odhalenými rameny, je to sexy a sluší to každému.




Dlouhé kabáty. O nich už jsem psala, také letošní trend, ale dle mého názoru poněkud nepraktické.




Letos jsou v módě 80. léta, jestli chcete, podívejte se, co se nosilo v 80. letech minulého století. Já osobně více preferuji moderní kousky 21. století.

    






    Tak neváhejte, podívejte se do svého šatníku, co vlastníte a to co potřebujete dokoupit si kupte. Není dobré zjistit ráno 1. září, že nemáte co na sebe.


    Hlavně si vezměte to, co je vám pohodlné. Pokud nesnášíte šaty, neberte si je jenom proto, že jsou slavnostní nebo že vám to řekla mamka. Jestli je naopak máte rádi, vezmte si je. A ať už budete mít na sobě cokoli, věřím, že vám to bude moc slušet.


    Pokud si chcete přečíst můj předchozí článek Připrav se na školu!, který je o tom, co udělat, abyste byli co nejlépe připravení 1. září do školy, klikněte na růžový odkaz.


    Na závěr bych vás jako obvykle chtěla poprosit o hodnocení článku :D



Sagka

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.