Simple is good

TOHLE PROSTĚ NECHÁPU

 Ahooj všichniii, je tu blogmas číslo tři! A dneska bych se chtěla věnovat dvěma věcem, kterými jsou pečení cukroví a vánoční stromečky. Vy si asi říkáte co s tím mám za problém nebo o čem bych se chtěla bavit? Mně o nic nějde, jenom nechápu jednu věc.... a tou je, proč už všichni na začátku prosince začínají péct cukroví a zdobit stromky?!? 

Celý článek zde:Tady!!!!!!!!!!!!

Komentáře

CattilaVIP(Svěřování se,rady a zábav...)

My zdobíme stromeček den před štědrým dnem (dříve by ho rozbili dva mladší bráchové) a cukroví pečou spíše babičky, protože já ani mamka moc nemáme náladu něco péct. Většinou je to týden až dva před štědrým dnem.

Většina naší třídy má doma stromeček už od oůlky Listopadu... smajl

CattilaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Začínáme péct cukroví na začátku prosince, protože nemáme čas během týdne... Smutný fakt. Mám toho do školy tolik, že bych to nestihla a blížící se prázdniny, stejně jako dovolená rodičů znamená, že si volno musíme "naddělat" a po prázdninách fungovat snad na 150%.
A ne, nejsem schopná napéct asi sedm druhů cukroví, z nichž polovinu děláme z dvojitých dávek, během jednoho víkendu. Teoreticky by to šlo, prakticky bych nedělala nic jiného a asi by se mi rozlomily záda.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Leona2005: Nemyslela jsem si, že jsi to myslela zle. smajl
Jen to holt máme takhle. A vlastně i dost lidí v mém okolí to má podobně.
My teda vydržíme to cukroví do Vánoc nejíst, většinou. To nejchutnější pečeme až těsně před Vánoci. smajl

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Leona2005VIP(Svěřování se,rady a zábav...)

Clawdeen77: Já jsem to nemyslela nějak zle, ale většinu lidí co tak znám kteří pečou na začátku měsíce si pak stěžují, že na Vánoce už nic nezbude, že se to všechno sežere a tak... jinak nemyslela jsem to zle, protože chápu, že ne každý má čas, a když toho pečete hodně, tak chápu, že už začínáte...

Leona2005To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.