Simple is good

Skin care produkty

Skin care neboli pleťová rutina je podle mě docela důležitá věc, obzvlášť takhle na zimu. Upřímně já skin care nějak neprožívám, protože nemám potřebu patlat na sebe 20 produktů.

Pokud nechcete číst článek tady tak přejděte na můj oficiální blog zde: Tady!!! 

Čištění pleti je základ!

Na čištění pleti doporučuji produkty značky LVLY, které jsou k dostání v prodejnách DM, já osobně používám pleťový toner s extraktem z manukového medu a čistící pleťovou pěnu, kterou hrozně ráda nanáším čistítkem inFace od Xiaomi, což je podobná věcička Foreu, až na to že je levnější a bohužel v Česku není k dostání. Asi si říkáte, proč nepoužívám Foreo? Nepoužívám ho od té doby co jsem po něm měla zarudlou pokožku. Z tohoto důvodu jsem přešla na inFace (odkaz na inFace).
Pokud se malujete, čistěte si pleť každý den, pokud se nemalujete stačí obden.

Co s akné?

Já díkybohu moc akné nemám, proto můžu doporučit pouze jeden produkt, který používám a to konkrétně Balea pleťový mycí gel, který je zase z DM. Když vidím, že se mi někde tvoří, a nebo už mám jebáček, nanesu malé množstí gelu na pokožku a rozmažu ho buď rukami, nebo zařízením inFace. Beďar do pár dní zmizí a pleť mám zas čistou :), bohužel vím, že tohle nezabírá každému, můžete to zkusit, ale neslibuji 100% výsledek, pokud máte opravdu silné akné, nejspíš vám to zabírat nebude.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.