Simple is good

Dárky pro kamarádky ♥

Ahooj všichnii! Všichni už se určitě těšíme na Vánoce a ještě víc si lámeme hlavu nad tím, co koupit naším kamarádů a rodině. Proto bych vám tu chtěla dát alespoň pár tipů na to, co budu například kupovat já, nezaručuji, že vám tento článek pomůže, ale minimálně nějakou drobnou inspiraci byste načerpat mohli. Předtím než začnu, chtěla bych upozornit svoje kamarády, ať tento článek nečtou, pokud si nechtějí zkazit překvapení!!!! Je to jenom na vás!!! Tohle by bylo pro úvod vše a můžeme se na to vrhnout.
Ještě bych chtěla dodat, že se na Vánoce dávám dárky pouze s holkama, takže tady nenajdete žádné tipy na dárky pro klkuky, omlouvám se.

Upřímně, ještě přesně nevím co komu dám, ale představu už o tom mám. Já mám holky rozdělené do tří kategorií, a to podle toho jak moc se bavíme, a taky podle toho jaký jsme si daly limit.

Pro nejlepší kamarádku mám nejdražší dárek, sice jak už jsem říkala nevím na sto procent jak ten dárek bude přesně vypadat, ale moje představa je nějaký kus oblečení a nějaká drobnůstka k tomu. Kus oblečení bude nejspíš nějaká mikča nebo svetr, prostě takové klasiky co si dáváme takhle každé Vánoce a ta drobnost bude nejspíš nějaká čokoláda nebo jiné jídlo a nebo ještě drobný kus oblečení.

Zbytek článku:Zde!!!

Komentáře

natalka dVIP(Svěřování se,rady a zábav...)

Simka39: To není jen reklama na blog ukazuje,co dává kamarádkam k Vánocům a může to taky sloužit jako inspirace pro ty,kteří neví,co dát kamarádkám k Vánocům. Takže to neníjen reklama na blog. A je to přece její blog ty nejsi přece správce jejího blogu. Ale každá blogerka má svůj styl třeba Leeona 2005 prostě nechce psát článek dvakrát,proto na něj dává odkaz na jejím blogu,dále třeba Rere ta má na konci dotazník. Každá z nás má jiný styl ohledně všeho,nemusíme se pořád kritizovat. Nevím,jak by bylo tobě kdyby ti někdo takhle nadal. Neber to jako urážku,ale prostě každá znáš má jiný styl.

natalka dTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.