Šílený blog retardované holky

Jak to s mým blogem bude dál?

Ahoj holky.

 

Ne, nebojte, neumřela jsem.. zatím :D. Jen se kolem mě poslední dobou dělo mnoho věcí a já jsem jaksi neměla chuť a ani čas žádné články psát.

 

 Psát články ale stále chci, jelikož mě to vždy bavilo... Jen už prostě nejsem ta přehnaně bláznivá holka z páté třídy, které nedělá vůbec žádný problém napsat a dát na internet naprosto jakýkoli, leckdy i trapný článek.

 Teď, je mi 13 let, ale rozhodně neříkám, že teď už jsem nějaký Děd Vševěd a budu vás tady poučovat o životě, to vůbec! :D Spíše se naprosto pochopitelně a logicky mé chování a myšlení změnilo a tak budu chtít psát jiné články, než reagování na vtipné obrázky. :D

 

 Ráda bych začala psát články na téma např. Mých názorů, mých aktuálních myšlenek anebo, když bych chtěla napsat třeba nějaký odlehčenější článek, mohla bych napsat třeba různé Rady a tipy na jakékoli věci, které by vás zajímaly. ( Samozřejmě bych se vás předtím zeptala, o jaké to téma byste měly zájem.)

  

 Otázkou pro mě ale zůstává, jestli se na HPD najdou třeba i starší čtenářky, které by měly o články na toto téma zájem. Vím, že bych si mohla založit X různých dalších blogů a začít psát články tam, ale napadlo mě, že i tady by mohly být holky, kterým by takové články nevadily a třeba si je i rády přečetly.

A proto bych se vás chtěla zeptat, zajímaly by vás tyto články? Váš názor mi určitě napište do komentářů, pokud byste měly zájem, budu jen ráda, ale pokud většina holek mít zájem nebude, zkusím si založit blog jinde, svět se hold nezboří. :D

 

Tak jo, tohle by bylo asi k tomuto článku vše, moc vám děkuji, že jste si ho přečetly a všem přeji hezký den. :D 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.