Růžový krystal

Škola kouzel (10.díl)

Rebelka na to: ale samozřejmě já mám hrozně ráda lukostřelbu ♥. pan Kouzlík: tak to je úžasné, lepší učitelku pro lukostřelbu jsem nemohl najít.  A tak to šla říct Else, Anně a Olafovi kteří byly v jídelně. A tak jim to řekla. Anna na to: to je super že máš taky práci já jsem veterinářka ale to je taky určitě moc hezké učit lukostřelbu. Elsa na to: nemyslím to ve zlém ale mrzí mě to. Rebelka: a proč? Elsa: protože budeme málo času spolu. Olaf: to má Elsa pravdu já jsem chtěl s tebou stavět moje bratříčky, sestřičky a známé. Rebelka: neboj se, Olafe, to někdy postavíme. Olaf: opravdu? Rebelka: opravdu, přísahám. Olaf: tak dobře. Rebelka: ještě někdo má s něčím problém? Přihlásila se celá jídelna. A všichni se smály. A potom šly do Školy kouzel do jejich pokoje. A cestou jsi vyprávěly vtipy:

např. Pepíček říká tatínkovi: tatínku, my se učíme osvětové válce.Můžeš mi říct co se stalo první světovou válku, druhou a třetí? Tatínek: první světovou válku padaly kameny, druhou byl voják a třetí to se ještě neví. Pepíček jde do školy a potká paní učitelku a ta se ho ptá: Pepíčku, co se včera dělo u vás doma? Pepíček: padaly kameny. Jak pracuje tvůj tatínek? Pepíček: voják. Paní učitelka: Pepíčku máš ty vůbec rozum? Pepíček: to se ještě neví. 

Jdou se dvě kukuřice opalovat. Hádejte kdo přijde domů? Nevíte opravdu ne? Tak já Vám to řeknu: nikdo jiný než pop corn. Mňam pop corn ♥ povídá Olaf. Já chci sladký pop corn!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.