Růžový krystal

Škola kouzel (6.díl)

K obědu kuchařky uvařily: lívance, rýži s masem, hranolky se smaženým sýrem a zeleninový salát. Každý si mohl vybrat co chce. Elsa si vybrala zeleninový salát, Anna lívance, Rebelka hranolky se smaženým sýrem, Olaf rýži s masem, atd... Potom si ještě Anna, Elsa a Rebelka daly čokoládu. A šli si zaplavat do bazénu.

Škola kouzel (5.díl)

Moje jsou: Locika, Šmoulové a Ariel. Hezký, děkuji, Tvoje taky. Díky, nemáš zač. Rebelko, jak se máš? Dobře, Elso. A najednou ze stroje vyskočila Anna. Jé, to si ty Anno? Ptá se Rebelka. Ano, a kdo si ty? Já jsem Rebelka, těší mně. Já tady budu s vámi. Super ségro. Jé ahoj Elso, promiň neviděla jsem tě. A tak šli na oběd.

Škola kouzel (4.díl)

Ano, znám jí. Ale Ledové království je lepší. No, no ,no, Elso, co to říkáš? Rebelka je lepší. Ne, ne ,ne, to se pěkně pleteš, Ledové království. No a tak se hádaly celý den. Potom pochopily, že to bylo úplně zbytečné. A povídaly si o pohádkách. Elsa:"mě se líbí:Popelka, Růženka,Kráska a tobě? 

Škola kouzel (3.díl)

Já jsem Rebelka, těší mě. Elso, no, z jaké pohádky jsi? Já jenom že žádnou pohádku Elsa neznám. Ta pohádka se jmenuje Ledové království. Tak to jsem neviděla. Chceš se na to tedy podívat? Jasně že ano. Elsa pustila v televizi ledové království a když to skončilo tak Rebelka říká:"dobrý". Ale Rebelka je lepší. Znáš jí?

Škola kouzel (2 díl)

Rebelka zachránila mámu a tři bratříčky a tak jí stroj vzal a dal jí do  školy kouzel. Rebelka nevěděla kde je. A tak jí stroj řekl:" Jsi ve škole kouzel". Tady jsou různé pohádkové postavy. Třeba tam Olaf se kouká na TV. A ty máš místo tady. Budeš si tu povídat s Annou a Elsou. Tak já už jdu. Ahoj, kdo jsi? Já jsem Elsa a ty?

Škola kouzel (1. díl)

Škola kouzel je jiná než normální školy. Chodí tam monster high, barbie, víly, princezny, čarodejnice, lps, Elsa, Anna, Olaf, Sven,skřítci, atd... Všichni se tam znají. Koukají se na sebe v TV. A Olaf si pořád sundavá hlavu. Elsa tam vytvořila i kluziště. A mají tam taky zrcadlo, kterým procházejí do pohádky a tam právě náš příběh začíná. Rebelka…