Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

96%
Hra - Monkey Go Happy Stage 270
Video se načítá

Dneska máme opět neděli. A ty určitě víš, co to znamená - další díl hry Monkey Go Happy. Těšila ses jako my? V dnešním díle se vydáš do šachty a jako v každém díle i dnes bude tvým úkolem hledat opičky a řešit úlohy. Podaří se ti to?

 
90%
Hra - Zombie Paradise - Fury Road

Povedená 3D hra, ve které je vaším úkolem přežít souboj se zombie. Zabíjením zombie sbíráte peníze, za které si vylepšujete vaše auto. Hru ovládáte šipkami.

 
90%
Hra - BTS Cat Coloring
Video se načítá

Prázdniny ještě pořádně nezčaly a my už pro tebe máme další omalovánky ze série her Zpátky do školy. Ale neboj - do žádné školy nemusíš. Dnes si spolu jen vymalujeme nějaké obrázky kočiček a poté se můžeš vrátit zpět k tomu, aby sis pořádně užila prázdniny.

 
85%
Hra - 2019 Mother's Day Puzzle
Video se načítá

A dneska si dáme ještě jednu hru zaměřenou na den Matek. Ve hře 2019 Mother's Day Puzzle budeš mít na výběr z 6 různých obrázků s tématikou kytek. Podaří se ti poskládat všechny obrázky?

 
85%
Hra - Huggie & Kissy The Magic Temple

Ovládejte příšerky Huggie a Kissy a překonejte společně všechny překážky, které na vás v dané úrovni čekají. Mezi příšerkami přepínáte klávesou X.

 
85%
Hra - Flood Runner 3
Video se načítá

Ve hře Flood Runner 3 se pokoušíte utéct před vlnou tsunami a lávou. Hru můžete ovládat pomocí klávesnice nebo myši. Skákejte přes překážky a dostaňte se co nejdál. Dávejte pozor na ukazatel zdraví. Cestou se setkáte se zdmi, ohněm, trampolínou, olejovými skvrnami či drahokamy. Pozor na nepřátelská stvoření, mohou vám ublížit.

 
58%
Hra - Fashion Studio Lawyer
Video se načítá

Vytvořte tentokrát krásné outfity pro moderní právničky, aby dokázali lépe obhájit svého klienta. Budou se jim nové outfity líbit víc?

 
85%
Hra - Unicorn Chef Design Cake

V této hře budeme společně vařit vynikající dobroty, které si vyberete dle svého uvážení. Společně připravte jednotlivé ingredience a poté se vrhněte do samotné přípravy lahodných pokrmů.

 
85%
Hra - Baby Doll Jigsaw
Video se načítá

Baby Doll Jigsaw je skvělá skládací hra, kde na tebe čeká celkme dvanáct obázků s tématikou dětí a miminek, které budeš muset poskládat. Podaří se ti vše vyřešit i na tu nejtěžší úroveň?