Psychopatíkův Blog :33

Horory k poslechu

Minulé články na tipy na creepypasty a horory k poslechu měly docela úspěch, takže vám doporučením dalších pět super příběhů, které jsou k poslechu na youtube


1. ZÁSTUP

Mladému muži se stane ošklivá autonehoda, při které ale zůstane při vědomí a seběhne se k němu zástup lidí. Malý pihovatý chlapec, zrzavá žena, starý muž a spousta dalších... Zdánlivě obyčejný zástup zvědavců.  Ale při pohledu do jejich tváří si je najednou jistý, že přežije.Potom ztratí vědomí a je odvezen do nemocnice.

Jenže zástup lidí mu z nějakého důvodu pořád vrtá hlavou. Snaží se tak být přítomen u kdejaké nehody a s hrůzou zjišťuje, že zástup těch samých lidí se přítomen u každé nehody v okolí. A to není všechno. Ti samí, stejně oblečení lidé se seběhnou vždycky, kdykoli se někde přihodí autonehoda.

Muž pátrá dál a s hrůzou zjišťuje, že tento zástup byl podle fotografií přítomen i u nehod starých desítky let.

Pak se mu stane další nehoda... A tentokrát s ním zástup lidí zkouší manipulovat...

2.  CESTA DOMŮ

George se vrací domů a po cestě se staví v hospodě. Tam se seznámí s trochu zmateným a podivným  Kentem, který tvrdí, že se přenesl do jiné dimenze, že už 15 let nemůže najít cestu domů, a že v téhle ho nikdo nezná, a že nemůže najít své domovské město Middle Hamburk a dům Hugh House. Nikdo mu to samozřejmě nevěří, ale George si vzpomene, že po cestě viděl ceduli na Middle Hamburg,a  že viděl i ten jeho dům.

Rozhodne se, že ho tam zaveze. A opravdu, spolu najednou najdou cestu do Middle Hamburku. Kent je nadšený, zaplatí mu velké množství peněz a vypadá to, že se z mužů stali přátelé.

George se pak po stejné cestě vrací zpátky, ale nemůže cestu najít. Tak se rozhodne vrátit, a zeptat se podrobněji na cestu... jenže zajede někam, kde to nepoznává vůbec...Do krajiny plné podivných oživlých a očividně lidožravých domečků.


3. KOSTLIVEC

Pan Harris je ukázkový hypochondr, který chodí každý druhý den k doktorovi s bolestmi v kostech, přestože mu lékaři nic nezjistili. Už i jeho žena a přátelé z něj začínají mít srandu. Pan Harris má ale pocit, že je nemocný, takže vyhledá jiného doktora, trochu výstředního Manigenta.

Ten mu ale řekne, že mu nepomůže, dokud nebude připraven...

Pan Harris se začíná bát vlastní kostry, kterou má v těle, má stále horší bolesti a snaží se cíleně přibrat, aby všechny kosti skryl. Nakonec si začne přát, aby snad žádné kosti neměl... Není to právě to, co by chtěl i Manigent?


4. ÚSEK DOPRAVNÍCH NEHOD

Mladý řidič zaviní nehodu, při které se naštěstí nic vážného nestane. Má jen lehce vykloubené rameno a rozbité auto. Je noc, tma a hnusné počasí, vypadá to na déšť. Rozhodne se proto jít na pohotovostní čerpadlo, které je na dálnici asi každý kilometr.

Jenže místo aby se dovolal pomoci, dovolá se šílené vražedkyni dětí, která v tom úseku zemřela. A ať se vydá na jakoukoli stranu, vždy skončí u toho samého čerpadla. A mimo dálnici ho pronásleduje monstrum s červenýma očima, Přežije do rána nebo najde cestu z prokletého úseku?

5. KRYSY VE ZDECH

Ve zdech sídla se každou noc prohání krysy, všechny kočky v sídle jsou v noci neklidné. A majitel sídla má noční můry nejen o krysách, ale i o podivných zdeformovaných  pololidech, které pasáček pohání jako lidský dobytek...

A zdá se, že sklepy sídla jsou mnohem hlubší. Co se asi skrývá v podsklepení?


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.