Psychopatíkův Blog :33

Doporučuju Creepypasty

V tomhle článku nebude řeč o známých a tipických creepypastách jako Jeff the Killer, Ticcy Toby nebo Slenderman. Vybrala jsem pět fakt úžasných příběhů, které mě opravdu dostaly a doporučím vám je ku poslechu. Přece jenom zima se blíží, venku je klemra, tak proč se nestočit s hrnkem kávy či čaje na postel a neposlechnout si dobrou creepypastu?

- Jde čistě o můj subjektivní názor na tyto creepypasty.


NoEnd House

Od Catamurloc.

V překladu Dům bez konce. Je to rozhodně jedna z nejlepších creepypast, kterou jsem kdy slyšela. 

Ve městě je tak zvaný Dům bez konce využívaný k soutěži. kdo projde všech devět místností, vyhraje 500 dolarů. Ale ještě nikdy nikdo všemi devíti místnostmi neprošel. Z domu jde strach a  v jeho blízkosti mají lidé pocity úzkosti.

Hlavní hrdina má pro strach uděláno a nevěří, že by se v domě mohlo skrývat něco strašného. A peníze se mu hodí. Takže se přihlásí do soutěže a vydává se do domu. Pravidla jsou jednoduchá. Musí projít devíti místnostmi a na konci ho čeká výhra. 

Každá místnost je jiná, jinak se do ní vchází. První místnost je spíše k smíchu, ale postupně jde do tuhého a co místnost, to větší hrůza. Nakonec se výhrou nezdají být peníze, ale zachovat si zdravý rozum a přežít.  Podaří se mu projít všech devět místností a vyhrát? A i když se mu to povede, bude skutečně z domu venku?

Rozhodně doporučuju k poslechnutí. Creepypasta není až tak strašidelná, ani není moc násilná, spíš hodně jde na psychiku.


Nudíš se?

Od Pixelorez

Popis toho, jak máš postupovat, když se po večerech nudíš a nemáš žádný program s přáteli. neznámý hlas vás zavede do opuštěného domu, vyveze vás do tajného patra temným výtahem a postupně vám bude dál dávat pokyny, co dělat, kam jít a co nedělat.Rozhodně je dobré ho poslechnout. Jinak všechno špatně skončí. 

Hlas bude po celou dobu říkat pokyny a dávat různé úkoly. Povede vás neznámým místem, kde číhají různá nebezpečí a musíte vše udělat tak, jak vám říká a hlavně hned. Svádět vnitřní boj v vlastní vůlí a myšlenkami. Ano, i myšlení musíte přizpůsobit pokynům, jinak se může stát něco strašného...


Feed the Pig

Od: Creepy Pasťák 

Česky nakrm prase.

Hodní lidé jdou po smrti do nebe, zlí do pekla a sebevrazi na Černou farmu...

Místo, které Bůh stvořil pro sebevrahy, protože sebevrah nemůže do nebe, ale ani nespáchal tak těžké zločiny, aby skončil v pekle. Jenže Černá farma se vymkla kontrole. 

Z místa, které mělo být něco mezi nebem a peklem s stává místo horší než peklo, plné příšer, zrůd a bolesti. Lidé, kteří skončili na Černé farmě jsou znovu a znovu zabíjení brutálním způsobem a znovu se probouzí na černé farmě sužovaní příšerami a utrpením. jediná možnost, jak se z tama dostat, je nakrmit prase.

Co to ale znamená, nakrmit prase? A když Prase nebude spokojeno, skončíte v pekle. Pokud ho uspokojíte, dostanete další šanci na život na zemi. Ale kdo by se odvážil jít nakrmit prase, když ani neví, co to znamená a v takhle strašlivé krajině to může znamenat opravdu cokoli...


Spiral of Death

Od: Creepy Pasťák.

česky spirála smrti.

Nadšenému chovateli mravenců se jednoho dne přihodí smutná událost. Jeho mravenci utvoří spirálu smrti. To se u mravenců skutečně může stát. když se jim popletou pachové značky, chodí dokola jeden za druhým, dokud nezemřou vyčerpáním. Chovateli nezbyde nic jiného, než mravence usmrtit a ukončit tak jejich trápení.

ještě téhož dne odpoledne uvidí, že celé město někam jde. Lidé, jen s minimální výbavou jdou jeden za druhým směrem k lesu, nikdo neví, kam se jde a proč se tam jde, nikdo pořádně neví, co se děje, není schopen odpovědět. 

Chovatel se k nim přidá a následuje je, protože jde opravdu celé město. Sám neví proč a kam, ale následuje ostatní. Jdou, jdou bez přestávky, pořád dál a dál a po cestě se dějí divné věci. Lidé umírají na nemoci, které člověk běžně chytnout nemůže. Mění se. Jinak se chovají, mutují...A pořád jsou dál jeden za druhým, bez zastavení...

Beelzebus

Od. Creepy pasťák

Jeden chlapec se probudí v autobuse. Kromě něj jsou v něm ještě malá holčička s babičkou, muž v kabátu, muž v obleku a děvče se sluchátky na uších. Nikoho z nich nezná. Autobus řídí podivná osoba bez tváře, která jim řekne, že jsou mrtví a že je veze do pekla. Nikde však není žádný oheň ani dáblové, jen silnice a temné okolí. za okny autobusu, který je někam dováží, je černočerná tma a nikdo nemá šanci něco vidět. Řidič jim vysvětlí, že jsou tu od někoho, kdo kradl sušenky až po masového vraha. navzájem nevědí, kdo je kdo. A že pro každého je tu jedna zastávka a na každé z nich trest pro jednoho z nich. Háček je však v tom, že pořadí, kdy vystoupí, si mezi sebou musejí dohodnout sami. Co zastávka, to horší trest, takže by bylo nejvýhodnější vystoupit jako první, ale kdo má tu odvahu vystoupit jako první do něčeho zlého a neznámého? Jenže čím déle budou váhat, tím to bude horší. 

Na každé zastávce je nucen někdo vystoupit a opravdu na každé na ně čekají strašné věci. Kdo vystoupí jako poslední a co ho tam čeká?

Zdá se to být jako zlý sen. jenže se ukáže, že by možná bylo lepší, kdyby to byla skutečnost...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.