Psychopatíkův Blog :33

Co se to s námi stalo?

Mám na mysli naší ,,slavnou" emo komunitu. Kde jsou fajn lidi poslouchající emo core music, říkající vždy pravdu a dávající upřímně najevo své emoce? Kde jsou lidé, kterým nezáleží na vzhledu? Kteří chtějí světu ukázat svůj názor a naznačit, co je špatně a co se jim nelíbí, bez ohledu na povrchní záležitosti? Lidé, kteří se chtějí seznámit s dalšíma emařema a ne si jen s těma ,,výraznějšíma" udělat fotku nebo video?

Já vám řeknu, kde... v 80tých letech, možná v roce 2000... Mám pocit, že pravé emo dnes nikomu nic neříká. že ten pojem úplně ztratil smysl. 

Dělám na té stránce adminku teprve pár dní a už vidím, jak strašně hloupé to vlastně je. Kam jsem se to zas připletla? XD

Hudba je tam moc nezajímá, jen zdánlivě perfektní fotky. A jakmile jsem přidala nějakou fotku, která nebyla podle nich dost emo nebo scene ( samozřejmě jen vizáží) už mi vynadali a fotku stáhli. Nemluvě o tom, že jsou celkem arogantí. Ale už jsme se přihlásila, mám nějakou zodpovědnost na stránce, tak jsem radši sklapla, vše odkývala a přidávám obsah, který chtějí... No ale jsem zklamaná. nejen ze stránky, ale celkově z emo komunity.

90% těch lidí o tom stylu nic neví, neberou ho vážně a zajímá je jen to, jak si nabarvit hlavu a jak se nafotit na sociální sítě... Pravá myšlenka a podstata emo je jim úplně cizí. 

Cítím se kvůli tomu dost sama a ztracená. Copak se už vážně nenajdou lidi, kteří by byli emo doopravdy a nezajímalo je jen to, jakou maj patku  kolik lajků na fotce? 

Mrzí mě to, protože je to velká škoda :(


Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Hm, ten tvůj popis "správných emařů" je celkem vtipný. Protože já třeba považuju naprostou většinu za něco naprosto normálního a nemám nějak extra potřebu se o emo komunitu zajímat. smajl nebo si připadat jiná, když na to přijde.
Upřímně ale nechápu, čemu se divíš. Sociální sítě, no...
Ale tak to máš skoro se vším.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Psychoušek: Je normální být povrchní a falešný, ale to je normální už dlouho. Prostě je to součást lidských vlastností... Typické pro náš úžasný druh, který má tendence vyvražďovat ostatní zvířata i sebe samé...
Nemyslím si, že bys byla trapná, že se tomu divíš, pouze mě to překvapilo, protože... Je to všude. Na interentu obvzlášť.
Ale jak říkám - ne všichni jsou takoví. Třeba i vyznávají tvoje hodnoty, nebo co vlastně popisuješ. Já jsem se na skrývání emocí vykašlala, protože mě to ničilo. A svoji pravdu, názor, prostě vyjádřím bez ohledu na okolí. Většinou.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Clawdeen77: čemu se divím, pravda. V dnešní době je naprosto normální být povrchní a falešný a když se tomu někdo diví, je vlastně za trapáka, že? smajl
Což ale není moc veselé

PsychoušekTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.