Psychopatíkův Blog :33

Beznaděj

Sedí tam sama.Na opuštěné lavičce.Z ticha se ozývá jen její tichý pláč.V jejích uslzených očích je beznaděj.Neví proč má jít dál.Hledá smysl života.Najednou jí připadá,že je všechno zbytečné.Že ona je zbytečná,že ji nikdo nepotřebuje.Nikdo ji nehledá. 

Chce vstát.Chce znova vstát a jít,ale nejde to.Není tu nikdo,kdo by jí pomohl.Natahuje ruku v naději,že ji někdo stiskne a dodá jí sílu,ale marně.Pokouší se usmát,ale nedokáže to.Není tu nikdo,komu by ten úsmev mohla věnovat.Klepe se zimou.Ale nepřichází nikdo,kdo by ji zahřál svým obětím.Nepřichází nikdo,kdo by s ní ruku v ruce kráčel světem,kdo by ji chránil před smutkem a před samotou.Její oči vidí jen temnotu.Barevnou podzimní krajinu ona vidí černě.V dálce je malé světýlko naděje,ale ona ho nevidí,přes ty slzy co má v očích…



Komentáře

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

Psychoušek: Víš, že mě tvoje slova vždycky budou fascinovat? Navenek totiž nikdy tak silně nevypadáš, ale stačí jediná reakce a je z tebe warrior.
Ale určitě není pravda, že je jen jedna nebo dvě osoby, které tě drží. Těch lidí musí být spousta, ale ty je nehledáš. Někdy si bohužel svoji realitu tvoříme právě slovy jako "nemám sílu". Asi to už zní klišovitě, ale ano, když si tohle budeš říkat, tak to tak bude navždy. Řekni si někdy pravý opak. Věř mi, moc dobře vím, že to funguje, i když se to nezdá, a nezabere to hned.

LadySeissTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

LadySeiss: nikdy v sobě nedrž bolest, to, že jí v sobě udržíš, neznamená, že někdy zmizí. Máš právo se trápit i být smutná a to kdykoli, i když zdánlivě nemáš důvod nebo by se tvůj důvod mohl někomu zdát malicherný. není, pro tebe ne.
Nemám v sobě už žádnou sílu, drží mě jen jedna osoba a i tu v poslední době spíš zastupuje jiná... a ani to nepomáhá. Ale tak člověk musí být silnej jinak by moh hned skočit z mostu...

PsychoušekTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.