Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

75%
Hra - Angry Animals 2
Video se načítá

Mimozemšťani přiletěli na Zemi, a proto se zvířata všeho druhu spojila, aby je zničila. Napni obrovský prak, aby se zvíře v gumě trefilo na mimozemskou příšerku. Na střelbu dostaneš omezený počet zvířátek, takže se opravdu pokus mířit přesně. Před sebou máš spoustu opravdu zábavných úrovní, které prověří tvoje schopnosti.

 
68%
Hra - Beauty and unicorn
Video se načítá

Barbie dostala nového koně a chce se na něm předvést. Ale bez správného oblečení a doplňků to prostě nejde. Pomoz Barbie a vyber jí pěkné oblečení, boty a doplňky. Zabav se a udělej z ní krasavici.

 
85%
Hra - Jane Boolittle Haircuts
Video se načítá

Staňte se osobní kadeřnicí a maskérkou Jane, která vás nutně potřebuje. na výběr máte pěkné oblečení a doplňky, kterými její nový účes můžete oživit.

 
89%
Hra - Cut the Rope: Time Tavel
Video se načítá

Máme tu parádní logickou pařbu, ve které budete odřezávat sladkosti a snažit se jimi nakrmit žabky. Musíte sladkosti odříznout tak, abyste přitom sebrali i hvězdy. V každém levelu jsou tři hvězdy. Díky nim si otevřete další levely.

 
80%
Hra - Rebel Girl Dress Up and Design
Video se načítá

V této hře dostanete šanci stvořit krásnou rebelku! Budete mít spoustu možností jak tuto krásnou slečnu vystrojit a namalovat. Zapojte svoji fantazii a stvořte tu nejkrásnější rebelku!

 
75%
Hra - Sleeping Beauty Storyteller
Video se načítá

Ochraňte mladou princeznu před nebezpečím kletby, kterou na ni zaslala zlá královna v mladém věku. Vaším úkolem je ji nejen ochránit, ale také seznámit s krásným princem.

 
70%
Hra - Barbie Look - A like Makeover
Video se načítá

I Barbie jednou za čas, potřebuje celkový makeover. Ale, aby byl dokonalý, potřebuje vaši pomoc. Vyberte jí i účes, šaty a doplňky, aby byla krásná.

 
94%
Hra - Element of Earth
Video se načítá

Navrhněte si v této hře svou originální vílu větru. Vybrat jí můžete různé účesy, šaty a doplňky, které můžete všemožně dekorovat a skládat. Příjemnou zábavu.

 
85%
Hra - Kindergarten
Video se načítá

Starejte se o děti v mateřské školce. Vašim úkolem je koupat děti, dávat jim najíst a také jim zajistit zábavu. Pokud se Vám to povede můžete se pustit do dalšího dne. Jak dlouho dokážete odolávat je jen na Vás.