Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

65%
Hra - Beach cofe
Video se načítá

Ocitáte se na rozpálené pláži. Na této pláži je Vašim úkolem obsluhovat žíznivé a hladové zákazníky. Servírujte jim zmrzlinu a chladné pití. Dokážete své zákazníky uspokojit tak, aby se vrátili zpět?

 
90%
Hra - Metzal Army War Revenge

V této plošinovce se musíte prostřílet přes všechny nepřátele až do cíle.

 
86%
Hra - Burrito Bison Revenge
Video se načítá

Vhoďte mladého bizona, který je hlavní postavou v této hře co nejdále, aby mohl zlikvidovat všechny medvídky. Jedná se o sladké umové medvídky, kteřím mu nějak ublížili. Na začátku hry se můžete podívat na příběh a pak už se jen pusťte do samotn hry. Pomocí mezerníku určete sílu letu a pak jen čekejte, kolik bodů nasbíráte.

 
86%
Hra - Baby Elsa Great Manicure
Video se načítá

Elsa se ​​nešťastně poranila a tentokrát si to odnesla ruka. Nejprve ji musíte zbavit poranění a nečistot. Pak se můžete vrhnout na lakování a výběr doplňků.

 
85%
Hra - Princess Retro Chic Dress Design

Vžijte se do role kadeřnice, která má za úkol udělat třem princeznám ten nejlepší jarní outfit, který kdy kdo viděl. Vše je na vás. Barva, styl a další náležitosti. Fantazii se tedy meze nekladou. Hru ovládáte myší.

 
81%
Hra - Sarah's Run
Video se načítá

Zahrajte si výbornou hru, ve které musíte pomoci slečně Sarah překonat celou desítku obtížných levelů. Hra obsahuje 10 velmi zajímavých a propracovaných levelů, které budete muset překonat, abyste se dostali na konec hry. Díky tomu, že splníte všechny úkoly se Vám otevřou všechny dveře.

 
65%
Hra - Cutie Hair Salon
Video se načítá

Překrásná mladá blondýnka se vydala do vlasového salónu. Tvým úkolem bude vykonat veškeré potřebné činnosti, které by správná kadeřnice měla zvládnout. Nejprve tedy použij šampón a dále následuj pokynů, které se ti během hraní objeví na ploše. Přeměň sympatickou blondýnku k nepoznání a uveď ji do úplně nového stylu.

 
85%
Hra - Stumble Boys Match

Doběhněte do cíle jako první ve hře inspirující se z slavného předchůdce Fall Guys.