Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

87%
Hra - Princess Easter Sunday

V této hře budete muset každou princeznu nejdříve vhodně obléci a následně s ní můžete nabarvit vajíčko. Celkově takto můžete upravit až tři princezny a nabarvit tři vajíčka. Tak vzhůru do toho. Velikonoční zábava čeká jen na vás.

 
92%
Hra - Wedding Lily
Video se načítá

Lily se už nemůže dočkat své svatby a chybí jí poslední věc. Šaty a úprava vizáže. Vytvořte jí krásné šaty a obohaťte je doplňky a účesem.

 
83%
Hra - Scooby Doo and the Creepy Castle
Video se načítá

Scooby Doo a jeho nejlepší kamarád se vydávají na další bláznivé dobrodružství. Dvojice kamarádů si myslí, že zbytek party byl uvězněn v strašidelném hradu. Scooby dostal za úkol jít na průzkum. Dokážete během tří pokusů najít zbytek party? Udržujte si duchy co nejdále od těla. Scooby čenichá, ale duchové ho vždy vystraší.

 
92%
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá

Pokud máte zájem stát se na chvíli malým delfínem ve velké show, určitě si zahrajte tuto flah hru. Delfínka ovládáte klávesovými šipkami a podle pokynů svých ošetřovatelů předvádíte ty nejlepší kousky. Pokud se vám některý obzvláště povede, dostanete za odměnu rybičky, které vám kromě nálady zvýší také skóre.

 
85%
Hra - Super Jesse Pink

Pomoz Super Jesse Pinku překonat všechny překážky v této roztomilé retro skákačce a dostat se až ke krystalu, po kterém Jesse celý život touží. Po cestě však na vás budou čekat nebezpečné příšerky a zlí ptáci, kteří se budou snažit vám v postupu zabránit. Hru ovládáte šipkami nebo klávesami asdw.

 
83%
Hra - Baby Hazel Fancy Dress
Video se načítá

Hazel se má účastnit školního divadla, kde má předvést typické zvířátko pro danou zemi. Rozhodla se pro krásného páva. Pomozte jí s nákupem potřebných věcí a samotnou výrobou.

 
88%
Hra - Legendary Fashion: Marie Antoinette
Video se načítá

Je tady další díl Legendary Fashion tentokrát s Marií Antoinettou. S ní se podíváš do Francie a pomůžeš ji nazdobit a obléct se do tehdejšího stylu. K tomu patří ladný make-up, několik vrstev šatů a jako doplňěk například deštník.

 
90%
Hra - Jumpy Kangaroo

V této skákačce pro nejmenší přeskakuješ s klokánkem mezi ostrůvky umístěnými ve vodě. Klokánek skáče zcela sám, musíš ale určit místo jeho doskoku tak, aby se strefil na ostrůvek.