Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Blonde Princess Movie Star Adventure

V této hře budeš muset pomoci naší krásné princezně s přípravami na večerní bál. Pomozte jí a oblékněte princezně co nejkrásnější outfit. Dokážete to?

 
59%
Hra - Design Your Disney Princess Ring
Video se načítá

Vyberte si jednu princeznu a vytvořte pro ü krásný a originální prstů, které by se jí líbil k zásnubám. Zvládnete to?

 
88%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá

Další ze série úplně skvělých oblíkaček, tentokrát zaměřená na Hru o trůny. Vytvořit si zde můžeš jednu z hlavních postav, anebo naopak stvořit nějakou úplně novou. Na výběr máš z velkého množství herních prvků, takže se jen tak nudit nezačneš. A počet postav je neomezený!

 
70%
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá

Pomozte mladičké Adrianě, která se chystá na své velké rande právě dnes v noci. Vytvořte ji ten nejdokonalejší make-up, který se bude dokonale hodit pro tuto příležitost. Make-up, stíny i rtěnka jsou jednotlivými body na jejím obličeji, které vy můžete ovlivnit.Nehty ji nalakujte tak, aby ji ladily s očními stíny. Nebojte se výraznějších barev, večer je vše dovoleno.

 
85%
Hra - Cooking Fast 2 Donuts
Video se načítá

A máme tady pokračování výborné hry Cookin Fast. Tentokrát se zaměříme na donuty a tvým úkolem bude vyrábět je takovou rychlostí, aby se dostalo na všechny zákazníky, ale hlavně, aby zákazníci odcházeli spokojeni.

 
60%
Hra - Cute Puppy Daycare
Video se načítá

V této hře se budete starat o svého pejska. Na začátku si vyberte psa, o kterého se budete starat. Dejte mu lásku, krmte ho, umývejte ho a další věci, aby byl váš mazlíček spokojený. Nahoře máte grafy, které zobrazují jeho pocity a stavy, jakmile budou červené tak musíte něco udělat.

 
68%
Hra - Disney Princess PJ Party
Video se načítá

Prožijte pěkný večer se třemi princeznami a užijte si s nimi dámskou jízdu. Nejdříve je oblečete do pyžama, připravíte chutný drink a nakonec nalakujete nehty, aby vypadaly krásně.

 
85%
Hra - Kindergarten
Video se načítá

Starejte se o děti v mateřské školce. Vašim úkolem je koupat děti, dávat jim najíst a také jim zajistit zábavu. Pokud se Vám to povede můžete se pustit do dalšího dne. Jak dlouho dokážete odolávat je jen na Vás.