Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - BTS Flowers Coloring
Video se načítá

Dnes pro tebe máme hru z jejíhož názvu se ti asi budou ježit chlupy. Back To School - tedy zpátky do školy - je jistě věta, kterou nikdo ze školáků nechce teď slyšet. V novém díle Flowers Coloring tě ale stres možná přejde, protože budeš vybarvovat nejrůznější kytičky.

 
62%
Hra - Elsa Great Manicure
Video se načítá

Pomozte Else s očištěním nehtů a novou manikúrou, kterou potřebuje. Výběr dekoraci a laku je jen na vás.

 
92%
Hra - Monster High Abbey Bominable Dress Up
Video se načítá

Obleč si Abbey Bominable z Monster High. Ohákni ji do zimního oblečení se spoustou kožešin a zateplení. Protože je z Monster High, tak jí zima není, ale zato ví, co jí sluší!

 
76%
Hra - Shopaholic: Rio
Video se načítá

Super hra, ve které budete nakupovat oblečení a účastnit se různých akcí. Na nákupy však potřebujete peníze, které získáte jednou za den prací. Pracovat budete jako průvodce. Následně můžete nakupovat různá oblečení a nepotřebné kousky prodávat. Můžete se účastnit různých akcí, kde však musíte dodržovat určitý dress code.

 
39%
Hra - The Pet Hospital
Video se načítá

Máte rádi zvířátka? A co byste řekli na to, kdybyste se zahráli na sestřičku v zvířecí ordinaci? Do ordinace vám budou přicházet zvířátka, které mají poranení. Vaším úkolem bude sebrat zvíře a položit na pult zvěrolékaři, který určí, co zvířátko k uzdravení potřebuje. Následně ho stačí položit na polštář s daným předmětem, který se ukáže nad zvířátkem. Po ošetření, se pustíte na další zraněné zvíře.

 
90%
Hra - Alxemy
Video se načítá

Alxemy je skvělá netradiční logická hra, ve které budete vytvářet celý vlastní svět. Na začátku máte k dispozici jen několik základních živlů. Jejich kombinací vytvoříte další prvky, živly, materiály (například z vody a větru se stanou oblaka). To co si vytvoříte můžete dále kombinovat a dopracovat se tak až k živé přírodě a konkrétním věcem.

 
82%
Hra - Roads Of Rome 3
Video se načítá

Máte rádi starověký Řím? Tak tato hra vás bude určitě bavit! Staňte se budovatelem cest, stavte farmy, pily, vodní pumpy, kameníky, všechny tyto budovy vám budou pomáhat v průběhu celé hry. Každý level máte za úkol opravit po bitvě všechny cesty, budovy, zničit veškeré překážky, vyčistit vodu. Vlevo nahoře máte cíle, kdybyste si nevěděli rady. Tak na co ještě čekáte? Pozvedněte slávu Říma!

 
97%
Hra - Snow Queen Dress Up
Video se načítá

Vymyslete v této hře, jak by měla vypadat krásná sněžná královna.

 
93%
Hra - Fish Tales Deluxe
Video se načítá

Staň se malou rybičkou v obrovském oceánu. Jíst můžeš jen ryby, které jsou menší ty. Naštěstí jak jíš, postupně rosteš. Potravy pro tebe tedy existuje víc. Některé ryby ale budou pořád příliš velké, těm se vyhýbej. Dokážeš bezpečně proplavat všechna kola?