Michalovo barevná izolepa

osobnosti podle typu krve

V Česku, Slovensku i v ostatních západních zemích určujeme typ osobnosti podle podle znamení zvěrokruhu. V Japonsku a Jižní Koreji je to ovšem jinak. Více lidí zde věří, že vaši osobnost určuje typ krve, který máte. Pojďme se tedy podívat jaká osobnost se váže k jakému typu.




Typ A - kičómen

Velmi pečlivý, klade důraz na pořádek, ale může být velmi tvrdohlavý. Snadno se začne stresovat. Snaží se žít v harmonii s ostatními a je velmi citlivý. V Japonsku je nejběžnější.


Typ 0 - rakkanšugi

Optimistický, rád chodí ven s přáteli, má vůdčí schopnosti a nestará se o maličkosti. Narozdíl od typu A nejsou velmi organizovaní a často chodí pozdě. Nebere toho moc k srdci a nic ho nevyvede z míry.


Typ B - jikočů (hej, to jsem já)

Sebestředný, ale také kreativní. Lidé typu B rádi objevují nové věci, ale také je ty věci rychle omrzí. Ačkoliv má typ B i pozitivní vlastnosti, lidé se více soustředí na ty negativní, jako je lakomost, sebestřednost, neschopnost spolupracovat.

Lidé s typem B to mají v Japonsku těžké, Lidé k nim mají nepříjemné poznámky. Často si nemohou najít partnera. Dříve si na některých místech nemohli najít ani práci! Naštěstí pro nás Béčka tady jsou hnutí, která se snaží tento mýtus vyvrátit.


Typ AB - kawarimono

Výstřední, Je to mix osobností A i B dohromady. V Japonsku je nejvzácnější, proto je vnímán jako velmi tajemný a komplikovaný. Někdy se zdá jako by vedl dva životy.


Tak, co myslíte, sedí to? Já myslím, že ne, ale já jsem B žejo...  Je to podobné jako horoskop, a ten se dost často nestrefí.





Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Mám 0 a absolutně to na mě nesedísmajl Rozhodně nejsem optimistická. Jsem negativistka a většina lidí to na mě zvládne poznat během prvních pěti minut komunikacesmajl Organizovaná tedy skutečně nejsem, ale pozdě nechodím nikdy.

Butterfly340To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.