Lucčin blog

Otrok nebo fotograf? -7 kapitola

Obejdu to kolečkem kolem ní. Na zvonku napsáno Migliej. Zazvoním. Otevře paní. Já ji znám! Francesca Matrensca! Nejznámější italská návrhářka! ,,Ahoj zlatíčko. Co potřebuješ?“ zeptá se mě. ,,No víte, já…já si potřebuji na chvilku odskočit. Za chvilku jsem tu.“ Běžím domů. Týna už poklízí. ,,Týno pojď se mnou!“ řeknu. Odtáhnu ji tam a ona dělá ten výslech atd. Zjistíme že mě dala pryč ve 2 měsících protože neměla dostatek peněz aby si mě mohla nechat a pak přišla celebrita. A ta ji proslavila. Francesca jezdí po světě. Dohodli jsme se že si budeme jenom dopisovat a řekla že je moc ráda že mě potkala.
Ten večer Kevin napsal email.

Zdravím Deniso,

Její celé jméno zní Laura Migliej, adresa rodiče je Sosnová Rokle 2, adresa bydliště je Čertova Rokle 4 a datum narození je 1.5.2001.
Předem děkuji


Kevin Magruk

A tak začala moje fotografická kariéra. Jo a že jsem na něco zapomněla? Mám nový pokoj je růžový a moc krásný a za to děkuji panu Joshovi a Marii. Ve složce příloha byl program ve kterém se upravují fotky no a pár kurzů od Denisy mám za sebou.
Mé patnácté narozeniny. Dort na kterým je foťák a na obrazovce foťáku fotka Andyho s Čertíkem. Na mé oslavě byla Fran,Týna,Denisa,Klára,Kevin a samozřejmě Josh a Marie. K narozeninám jsem dostala vlastní velký foťák-zrcadlovku. To byl dárek od Denisy a Týny. Od Kevina jsem měla ty kurzy. Od Joshe a Marie pokoj. A od Fran jsem dostala krásné šaty navržené jí. Od Kláry jsem dostala pár zakázek-pár modelů. A teď je mi 20 a jsem jako moje maminka jezdím po světě fotit lidi, přírodu a zvířata.
Také se ale ovšem ráda vrátím k Joshovi a Marii a za Čertíkem. Jednou za měsíc se potkáme s Týnou a Kevinem. A občas mě mamka pozve na přehlídku kde fotím.
Můj sen se splnil!


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.