Lucčin blog

Otrok nebo fotograf? -6 kapitola

Hned usne a já jí ještě do postele donesu čaj. ,,Díky. Zítra se o tebe postarám já.“ Řekne mi a obejme mě na dobrou noc.
Druhý den přijde na večeři ten nováček Kevin. ,,Lauro,“ začne, ,,vím že máš za týden narozeniny a já ti chtěl dát toto.“ Podá mi obálku a podle hmatu poznám že se jedná o cédéčko. ,,Děkuji.“ Odpovím. ,,Omluvte mě.“ Řeknu a jdu do pokoje kde si dám do notebooku cédéčko. Vyjedou na mě dva soubory. První je nazván Příloha a druhý Fotos Di Denisa. Jak to mohl..? Otevřu složku Fotos Di Denisa. Vyjede mi konverzace Kevina a fotografky Denisy.


Milá fotografko,


potřebuji dárek pro slečnu od slečny z práce (která se teď 2 týdny zabývá případem té slečny z děcáku co hledá rodiče) ano je to trochu složitější ale je milá a ráda fotí. Myslím že by byla ráda kdybyste jí dala pár kurzů atd. Pokud byste to přijala ozvěte se prosím.

Kevin Magruk



Dobrý den Kevine.

Není problém se domluvit. Prosím o jméno adresu rodiče adresu bydliště a datum narození slečny. Její život v děcáku mě mrzí a ráda bych jí pomohla s fotografickou kariérou.

Denisa S.

Zdravím Deniso.


Děkuji mnohokrát. Její jméno je Laura. A narodila se v roce 2001. Jakmile zjistíme celé jméno a datum narození napíšu.


Kevin Magruk


Wooow! Toto pro mě Kevin udělal? Běžím do velké jídelny a na momentík si odtáhnu Týnu. Jo před všema rodičema. ,,Jak jsi na tom v pátrání?“ zeptám se zvědavě. ,,Zbývá už jen 12 Laur ze Sosnové rokle. Jestli chceš spustím si systém a můžeš pátrat.“ Nabídne mi. Já neodmítnu a už hledám. První je Laura von Ortemeta ze Sosnové Rokle 15. Vyjdu ven s mapou a hledám Sosnovou Rokly 15. Á tady. Na zahradě je dívka ve věku 15 let. Takže tady jim dcera nechybí a pádím domů. ,,Už jen 11.“ ohlásím cestou do pracovny. Laura Migliej ze Sosnové rokle 2. To je 1 km odtud. Vyletím ven a běžím na kopec. Vidím velkou budovu. Spíš vilu.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.