Love Your Life

Moji oblíbení YouTubeři

Bonjour!

Rozhodla jsem se, že vám představím několik mých nejoblíbenějších YouTuberů. Řeknu vám základní informace, které byste rozhodně měli vědět a taky sem dám jejich nejlepší videa. Let's watch! :D

GoGoManTV
Daniel Sebastián Štrauch (narozený 24. září 1996 v Bratislavě), známý pod přezdívkou GoGo, je slovenský YouTuber a vloger. Proslavily ho kanály GoGoManTV a GoGosVlog na YouTube. Jeho hlavní kanál je prvním najodberanejším v české části YouTube, najodberanejším z kanálů v češtině a jedním z nejsledovanějších kanálů v české a slovenské části YouTube. Byl jedním z prvních slovenská YouTuber a v současnosti je pokládán za nejznámějšího slovenského YouTuber. V roce 2013 se umístil na 4. místě ve vyhledávání na Youtube na slovenském internetu. 20. listopadu 2015 vydal svou vlastní knihu GoGo kluk z internetu, v níž popisuje svůj život YouTuber. Nyní má okolo 1000 zveřejněných videí. U příležitosti 1 milionu odběrů na jeho kanále GoGoManTV vydal 29. listopadu 2015 videoklip MŸSLI.

ČREVO! Ty vole! xD

Mládí a studium
GoGo se narodil v Bratislavě. Ve svých šesti letech se s rodinou přestěhoval do rodinného domu v bratislavské městské části Rusovce, kde také navštěvoval církevní základní školu. Ve studiu pokračoval na gymnáziu, ze kterého po čtyřech letech přestoupil na Soukromá střední uměleckou školu animované tvorby v Bratislavě, na níž studoval fotografii. Odmaturoval v roce 2015.

Tvorba
Inspirovaný zahraničními YouTuber, 11. července 2010 založil jeden z prvních kanálů v češtině na YouTube. Své první video zveřejnil 30. prosince 2011. Po vytváření videí v žánru let 's play (komentování vlastního hraní videoher), kde začínal s videohrou Minecraft, se začal věnovat i vlogování, kvůli kterému 23.května 2012 založil kanál GoGosVlog.

Jeho nejstarší a hlavní kanál GoGoManTV je druhým najodberanejším kanálem zaregistrovaným v české části YouTube a najodberanějším kanálem vysílaným v češtině. Jeho kanál GoGoEnglishTV, na kterém uveřejňoval videa v angličtině, je neaktivní (poslední video bylo nahráno 3. listopadu 2013).

A teď několik videí:
Outlast
Nejnovější video z hry Outlast (2 týdny)


Amnesia


Lucius


Dungeon Nightmares
Tady se budete bát :D...


Jirka Král
Jirka Král (narozený 5. ledna 1990 v Brně) je český YouTuber a bývalý účastník reality show Farma.

Životopis
Vystudoval střední školu v Brně, v roce 2009 se odstěhoval do Prahy, kde pracoval v Tiscali Media jako administrátor reklamního prostoru. V létě 2012 absolvoval reality show Farma na TV Nova. Po odchodu z reality show se vrátil do své původní práce v Tiscali, založil si profil na YouTube. Sem nejprve umístil video ze zákulisí Farmy, poté se začal věnovat natáčení videí Let's play, ale i spotů ze svého života. V únoru 2015 odešel z práce, aby se mohl věnovat pouze svým aktivitám.

V roce 2015 patřil mezi nejznámější české youtubery, měl přes 490 tisíc odběratelů na YouTube, jeho videa měla měsíčně přes 5 milionů zhlédnutí, dle vlastních slov vydělává desítky tisíc korun za měsíc a třikrát až čtyřikrát více než ve své předchozí práci. Videa točí denně, za měsíc vytvoří až 30 videí, z nichž jsou dvě až tři reklamní. Je aktivní i na dalších sociálních sítích, jako např. Facebook nebo Instagram.

V listopadu 2015 uspořádal charitativní 24-hodinový stream, při němž vybral pro Dětskou nemocnici v Brně 307 724 Kč. V plánu měl vybrat prostředky na dva přístroje, které stojí 80 000 Kč. Přenos zaznamenal dohromady 735 tisíc zhlédnutí, v jednu chvíli se na něj dívalo skoro 20 tisíc lidí.

Videa:
Farma

Jééé, on byl blonďák! xD

The Sims 4


Minecraft


Erie Horror
Zase GoGo xD Na tohle se MUSÍTE podívat! Lucka jejich tam vystrašila! xD


Detektor lži
Á zase je tu dvojice Jirka a GoGo xD



Promiňte, že jsou to jenom 2 YouTubery, ale... prostě jsem nikde nenašla informace o dalších YouTuberech :( Snad mi to odpustíte... Doufám, že se ,,video-článek" aspoň trochu líbil a děkuji za každý like a komentář!

Au revoir
Sia

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.