Love Your Life

Film Reviews #1 - The Monster Project

Bonjour!

Jelikož jste v minulém článku hlasovali, že chcete filmové recenze, tak jsem si pro vás připravila první. Dnes to bude recenze na horor The Monster Project, o kterém jsem už dělala článek. Pár dní poté jsem si ho koukla a tady je můj názor. Prendre plaisir!

Upozornění: Článek obsahuje spoilery.

No.
Tak jak bych začala? Ze začátku to bylo fajn, Justin Bruening dostal ve filmu skvělý nápad, že by spolu s jeho kámošem šli hledat skutečná strašidla. Byla jsem plná očekávání, co se stane. Ale film neměl moc pozitivních recenzí a po shlédnutí filmu jsem pochopila proč.

Asi ve čtvrtině filmu se Justin s jeho partou dostanou do jednoho domu. Tam měli přijít všechny tři strašidla, aby s nimi Justin a ostatní natočili
interview. Tahle část mě celkem zajímala, ale poté to bylo pořád o tom samém. Všechny strašidla začali Justina s partou honit a chtěli jich zabít. Už si přesně napamatuju, aké strašidla tam byly, ale vím, že tam byla upírka a asi i vlkodlak. Třetí strašidlo, děvče, už nevím, co bylo.

Každopádně poté se jenom parta snažila tým strašidlem uniknout a pořád si to vše natáčeli na kameru. Strašidla je ale dohonili, trochu je vystrašili, parta od nich zdrhla a tak dokola
až do závěru.

Úplný konec byl asi nejlepší
. Justin (už si nepamatuju jeho filmové jméno :/) tam řekl: ,,Láska je oběť.", nebo něco takového. Už nevím, co se s postavami stalo, ale závěrečný jumpscare stál za to.

A nenašla jsem ho xD Bohužel, bude vám muset stačit pár GIFů xD

By the way, tenhle film má ode mě ne moc pěkné hodnocení,
5/10 bodů xD

A teď už ty GIFy xD









Tohle je ta upírka, ta se mi líbila nejvíc xD Tady je celkem funny xD




Promiňte, já musela xD

No dobře, abyste náhodou ode mě nechytili infarkt, tak tady to ukončíme xD Doufám, že se vám článek líbil a budu moc ráda za každé + i komentář!

Au revoir
Sia

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.