Knihomolka a její blog

Nejhorší den mého života a omluva

Nejdřív se vám chci omluvit za předchozí článek. Nebyl o ničem , protože se v ten den nic nestalo. Jednomu klukovi jsem svěřila tajemství. Myslela jsem , že mu můžu věřit. Už kolikrát jsem mu řekla tajemství a nikdy je nevykecal. Nikdy se mu nesvěřím s dalším , protože tohle vykecal a bylo opravdu velké. Já vím , že to pro vás není zajímavé a ani zábavné , ale já se někomu musím svěřit. A aby jste věděli teď brečím , protože je to pro mě velmi stresující , deprimující a jen těžce to přijímám. Co byste dělaly kdyby tato situace ve  vašem životě nastala? A jestli se vám tento článek nelíbí tak je mi to jedno , ale jestli jo díky za všechny pluska , komentáře a případné sledování mého blogu. 

Komentáře

lola321(Smrtijedi)

Takže...
za 1. Být tebou píšu 1 článek týdně - každý den přece nemusí být zajímavý. Piš o tom jak si prožila týden a ne den.
za 2. Když se chceš někomu svěřit jdi za kamarádkou! Ta tě jistě ráda vyslechne.
za 3. Je sice hezké že si stojíš za svým, ale nebylo by lepší kdyby jsi dělala něco co tě baví a lidem by se to líbilo a zajímalo je to? Zkus napsat větší článek. Napiš to víc detailně (z toho kousku toho moc nepochopím). Možná budeš mít jednou spoustu + u svých blogů, ale musíš si nechat poradit a trochu je vylepšit.

A tohle neber jako kritiku ale jako radu. smajl

lola321To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Popravdě, z čeho jsi tak strašně deprimovaná? Tvůj život není nejveselejší, ale jsou lidé, kteří se mají hůř a i tak nevěší hlavu. Pokud se chceš vyzpovídat, piš deník. Že jsi se dotkla nějakého kluka, svěřila mu tajemství, které neudržel, to jsou normální věci, pro které není důvod brečet, ani psát článek. Pokud už chceš své soukromí do určité míry publikovat na internet, počkej na konec týdne a až potom piš. Jeden den z tvého života na článek nevydá.

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.