Kakajíčko s Otys

SEBEVRAŽDA JE PRO ZBABĚLCE !!!

Ha, vsadím se, že většina na ten článek neklikne už jen kvůli názvu. 



Vítám vás u mého dalšího článku. 

V dnešním článku bych se chtěla bavit o sebevraždách...



Nedávno nás opustil známý frontman skupiny Linkin Park - Chester Bennington. 

 


Bylo to všude, rozklikla jsem Facebook - smrt Chestera Benningtona, zapnula jsem televizi - smrt Chestera Benningtona, nahlédla jsem do novin - smrt Chestera Benningtona, zvýšil se kvůli tomu také počet fanoušků na YouTube kanále Linkin Park... Bylo to opravdu všude.


Možná by okolo toho nebyl až takový rozruch, kdyby nespáchal sebevraždu. (ano, samozřejmě... rozruch by u toho pořád byl, protože to byla jen přece slavná osobnost, ale... asi ne takový, kdyby to nebyla sebevražda) 

Věřím, že pro fanoušky LP to byl velký šok a většina oplakávala Chesterovu smrt, ale ten člověk už je mrtvý. Prostě je mrtvý, on sám si vzal život. Nikdo ho nezastřelil, nepřejelo ho auto, nikdo ho neuškrtil, nepobodal nožem... ten člověk prostě spáchal sebevraždu. 


Dost mě zaskočily některé komentáře na Facebooku pod články ohledně Chesterově smrti. 

Říkala jsem si, že lidská demence opravdu nemůže být až tak velká, ale spletla jsem se. Někteří v komentářích psali, že je Chester pouze jen zbabělec a slaboch, pokud se nedokáže vypořádat se svými problémy a řeší je sebevraždou. Že oběsit se a nechat za sebou 6 dětí bez táty může opravdu jen ko**t. 

Vážně lidi, vážně? 


Mnozí také psali, že měl slávu, peníze, rodinu... to sice ano, měl milující rodinu, slávu a peníze... ale peníze a sláva nejsou vše. Sakra lidi, mohl mít klidně i všechny peníze na světě... ale nevíte, co se dělo v jeho soukromém životě. 

Mnoho lidí si myslí, že když jste slavný milionář, nemůže vás nic trápit. ... Ale co je to prokrista za nesmysl?! 


Chester byl člověk, který trpěl poruchou, prostě byl nemocný... 

Dá se říct, že trpěl už od dětství depresí, což je porucha psychiky... Takže mi nepište, že já tu píšu kraviny, díky. 

Když byl ještě malý, byl zneužíván a pak následně na to kvůli tomu začal brát drogy... Kdysi řekl, že hudba byla právě jediná, která mu od jeho depresí pomáhala. 

Poslední dobou ale LP začal ztrácet fanoušky, protože jejich hudba už nebyla to, co dříve... Jeden z Chesterových nejlepších kamarádů zemřel a do toho všeho ty Chesterovy deprese.


Někteří si ale prostě neumí představit, jaké to je v kůži toho člověka, který si tím vším prochází... 

Deprese není jen tak něco, co vás přejde za pár dní nebo hodin... Je to dlouhotrvající stav. Deprese je prostě v podstatě nemoc... něco jako rakovina. Nemůžete ji jen tak vyléčit. 

Člověk, který trpí depresí nepřemýšlí nad tím, co způsobí, když se zabije... prostě to udělá. A tak to bylo i u Chestera, ho v tu chvíli vůbec nezajímalo, jestli má peníze nebo slávu... Jediné jeho myšlenky byly, že sebevražda bude něco, co ho osvobodí... něco, co mu pomůže od jeho věčného trápení... a tak to prostě udělal. 


A nadávat kvůli tomu teď už MRTVÉMU člověku, je podle mě jen debilita. Ti, kteří si depresí neprošli, neví, jaké to je... a stejně budou mít přiblblé komentáře. 

Ten člověk už je teď na lepším místě. ... Jen tak nadarmo se neříká mrtvým lidem ,,odpočívej v pokoji"...


Nikdo nemůže za to, že ty deprese má a následně na to většinou spáchá sebevraždu... To je něco, jako kdybyste někomu vyčítali, že má rakovinu. Ten člověk za to prostě nemůže. 

Takže lidi s prominutím... nepište už takové , díky. 

  


Teď už Chesterovi nemůžeme říct nic jiného, než: ,,Odpočívej v pokoji, Chestere."

Byl to skvělý zpěvák a určitě je ho škoda, ale... teď už se s tím nedá nic dělat. 


Vím, že tento článek nebyl nijak dlouhý a nemělo to až takový extra smysl, ale... prostě jsem se k tomuto musela vyjádřit, protože už mě to opravdu štvalo. 

Chester navždy v našich srdcích! 

 

 

 



Tímto se s vámi loučím a u dalšího článku TAKOS! 


Komentáře

lucka874VIP(Girl´s Dream)

Moc krásně napsané. Já jsem ještě více oplakávala smrt Chrise Cornella, ale když jsem uviděla napsané že umřel zpěvák LP, myslela jsem, že se jedná o špatný vtip. Navíc, myslím, že kdyby neumřel Chris, Chester by se nezabil. Byli to nejlepší přátelé a smrt Chrise se asi podepsala na jeho depresích...

lucka874To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Krásně napsáno, sama bych to lépe nevyjádřila. Bohužel už se asi nikdy nedozvíme, jaký je pravý důvod, proč to doopravdy udělal. Možná to nevěděl ani on sám...

Moc pěkný článek smajl

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

konemyVIP(Girl´s Dream)

Souhlasím s tebou, sama jsem se o sebevraždu kdysi pokusila a nechápu, jak někdo může nadávat lidem s depresemi a sebevražednými myšlenkami, že jsou sobci a zbabělci, když nejsou v jejich kůži a nevědí, co prožívají.

konemyTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.