JojoBlog

Dobré Vánoce? (Příběh mé sestřenice)

Ráno, asi okolo osmi hodin, se malá Lea probudila. Ten den však byl něčím speciální, čehož si byla Lea velmi dobře vědoma. Hned vyběhla ze svého pokoje a vydala se do kuchyně, kde už byli její rodiče. Nadšeně se najedla schválně vynechávajíc maso, aby večer viděla zlaté prasátko. Po snídani šla mamince pomoci s přípravami na oběd a na slavnostní večeři, na kterou se tak těšila. Na oběd měli pouze polévku, aby neměli na večeři plné žaludky. Po obědě se všichni přesunuli do obývacího pokoje, kde se dívali na televizi na oblíbené pohádky. Lea samozřejmě nezapomněla mobil v ruce a pochlubit se přátelům. 

V pět hodin přišlo to hlavní, ta nejdůležitější část tohoto dne, a to, slavnostní večeře. Všichni se přesunuli do kuchyně, kde si sedli za stůl a čekali na jídlo. Po tom, co každý dostal svou porci se všichni pustili do jídla. Lea si samozřejmě neodpustila přidat kapra i bramborový salát. Už podle jejího výrazu bylo poznat, že jí jídlo doopravdy chutná.

Po jídle, kdy se pořádně najedli, se rodina přesunula do obývacího pokoje, kde již tak nádherně zářil vánoční stromeček, pod kterým byly pěkné zabalené dárečky. Lea, které zářily oči nadšením, se hned ke stromu vydala a začala dárky rozdávat svým rodičům a sama rozbalovala. Samozřejmě, že do dárků pro její rodiče přidala i dárky od sebe. Všichni si rozbalili své dárky, které se samozřejmě líbily, a šli se dívat na štědrovečerní pohádku.


Podle mě je opravdu krásná ta vánoční atmosféra, hlavně v přítomnosti dětí. Děti, které jsou hodné a čekají na spoustu dárků od Ježíška. Podle mě je ta sladká nevědomost opravdu úžasná. Jinak vím, že tohle vychází měsíc po Vánocích, snad se líbilo. :)

Po půl roce jsem tady zpátky!!! Vím, že dlouho nic u mě na blogu nevyšlo, ale nebylo o čem psát a nebyl čas. O prázdninách jsem se plně věnoval Wattpadu, na začátku školního roku škole a o Vánocích zase rodině. Chtěl bych se sem však vrátit. Budu se snažit být více aktivní, takže tak jednou týdně něco čekejte. Tak tedy zatím, Jojo čus

Komentáře

kimmywatson

Is there anyone who knows about Professional Dissertation Writers UK? Or anyone who is part of it? Actually, I helped many of my friends in university with their dissertation and I think I am well and good at it. But the issue is I want to improve and enhance more on this skill that I have. So, help me to solve this problem of mine.
https://www.thedissertationwriters.co.uk/

kimmywatsonTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.