Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

87%
Hra - Monster High Jinafire Long Dress Up
Video se načítá

Mladá Jinafira bys chtěla koupit nové oblečení. Pomozte jí vybrat něco pravé pro ni. Bude vypadat mladistvě nebo konzervativní?

 
85%
Hra - Holubets Home Farming and Cooking

Už se nám to pomalu blíží. Letní časy a s nimi spojené teplo, svěží vzduch a samozřejmě i pěstování ovoce a zeleniny. Ti z vás, co už se nemohou dočkat léta, pro vás máme tuto velmi povedenou hříčku. Nejprve bude vaším úkolem vypěstovat co nejvíce zeleniny, kterou poté sklidíte a budete z ní vařit chutné pokrmy. Podaří se vám vypěstovat a uvařit vše?

 
85%
Hra - 17th Shape
Video se načítá

Pokud máš ráda hry typu 2048, pak 17th Shape je hra jako stvořená pro tebe. Ve hře je tvým úkolem se dostat k 17. tvaru spojováním stejných tvarů do sebe a konceptuálně vychází hra z hry 2048. Podaří se ti vyhrát?

 
85%
Hra - Cover Orange: Journey Space
Video se načítá

Cílem této logické hry je ochránit v každém kole všechny pomeranče před útokem zlého mraku. Využívat k tomu budete různé krabice, sudy a další herní prvky, které musíte na plochu naskládat tak, abyste pro pomeranče vytvořili bezpečný úkryt. Podaří se vám zdolat všechny levely?

 
85%
Hra - Magic Stone Match 3 Deluxe

Staré dobré bejeweld, jak jej známe. Stylem spoj3 sbíráte kameny, které se poté přičítají ve váš prospěch. Díky tomu splníte úkoly každého levelu, čímž postupujete do těžších a těžších levelů. Dokážete je splnit všechny?

 
68%
Hra - Wonderful Life - Story About Rooters
Video se načítá

V této hře dostanete na starost dvě krásné roztleskávačky, které se potřebují upravit před zápasem! Vyberte jim vhodný make-up, účes a hezkou uniformu!

 
93%
Hra - Epic Angel
Video se načítá

Vytvořte si krásného anděla pouze podle své představivosti! Vybrat budete moci barvu pleti, tvar očí, nosu nebo rtů. Také budete moci vybrat několik druhů účesů a příčesků. Andělovi můžete dát libovolné šaty, korzety nebo dokonce brnění! Také nesmí chybět plno doplňků k šatům nebo účesu. Nebyl by to správný anděl, kdyby neměl křídla! Vybrat můžete různé druhy a tvary. Nakonec můžete andělovi přidat pochodeň, svitek nebo meč! Můžete si tak vybrat, jestli váš anděl bude poslem míru nebo války.

 
85%
Hra - Mommy Washing Clothes

V této hře se ujmeš role maminky starající se o domácnost. Nejdříve si společně s maminkou ukážeme, jak se třídí prádlo, jak se dává do pračky a všechny další náležitosti včetně sušení a žehlení prádla. Dokážeš společně s ustaranou maminkou udělat všechnu domácí práci?

 
97%
Hra - Baby Hazel Flower Girl
Video se načítá

Hazel dostala pozvánku na svatbu své tety, která chce aby byla její "flower girl". Její práce je před svatebním obřadem házet květiny před nevěstu. Na tuto důležitou funkci je hrdá a proto by chtěla mít krásné šaty a účes. Pomůžete jí se na svatbu přichystat?