Hry,Tipy,Novinky,Youtube,atd.

FNAF Zajímavosti

Fnaf 1: Jste N. Hlídač(Mike Schmidt) a máte za úkol přežít 5 nocí ve Freddy Fazbears Pizza aniž by vás zabil Animatronic. Ve Freddy Fazbears Pizza se ztratilo 5 dětí a může zato Purple Guy(Neboli vrah,Fialová postava)

Fnaf 2: Jste N. Hlídač (Jeremy Fitzgerald) též máte za úkol přežít 5 nocí v Pizzerii aniž by vás zabil Animatronic. Pokud se koukneme do kamery na Parts and Service vydíme rozbité(Withered) animatronici ze Fnaf 1. Noví animatronici: Toy Bonnie,Toy Freddy,Toy Chica,Mangle(Toy Foxy)The Puppet(Holka),BB a JJ. Info: Říká se že je SHIP(LÁSKA)(Foxy x Mangle

Fnaf 3: Freddy Fazbears Fright the Horror Attraction. Je to stejné jako u Fnaf 1,2. Je to o 30 let starší. Jsou tu zde: Phantom(Přízrak) animatronici. Phantom Freddy,Phantom Chica,Phantom Mangle,Phantom Foxy a Phantom Puppet. Počkat Pštrosice kde je Phantom Bonnie?!

Místo Phantom Bonnieho je tu Springtrap(Purple Guy) Proč je Springtrap Purple Guy? Protože pokud si koupíme placenou hru Fnaf 3 tak po dokončení 1. noci máme minihru kde hrajeme za Freddyho (Fnaf 1) pokud půjdeme za Shadow Freddym(Purple Freddy) tak nás u jeho skryté kanceláře zníčí(a to jsou ty Withered Animatronici.)Po dokončení 2. noci budeme hrát za Bonnieho,3. Noc za Chicu,4. Noc za Foxyho a nakonec po dokončení 5 noci hrajeme v minihře za Freddyho duši. Duše tentokrát musí jít sama za Purple Guyem do jeho skryté kanceláře.(Tam kde jsou rozbití animatronici tak jdete správně a musíte jít nahoru kde potkáte P. Guye a vy musíte za ním furt jít až pak půjde a schová se do Spring Bonnieho a tam ho ten převlek zabije a on bude hnít. Říká se že Springtrapa ovládá Purple Guyeho duše.)Po dokončení 5. noci a po dokončení minihry se vám ukážou hlavy animatroniců(vzadu je Golden Freddyho hlava),budou jim svítit oči a bude tam napsáno: Bad Ending. Pokud Chcete Ending(Normal) tak hru hrajte od znova a pokud chcete good ending tak musíte projít všemi minihrami a dokonce na levé zdi(není to vidět) nechoďte do Exit dveří ale hledejte tu zeď levou a tam budete mít kus dortu. Pokud vyhrajete 7. noc objeví se vám noviny s tím že Pizzeria Freddy Fazbears Fright  schořela. Vydíme tam na fotce Freddyho postavičku ale pokud si obrázek zesvětlíme tak vydíme tam i Springtrapa. (Springtrap přežil)

Fnaf 4: Není to žádná pizzerie je to přímo pokoj. Hrajeme za brečící díte(syna Purple Guye) jménem Cassidy. Animatronici: Nightmare(Noční můra): Nightmare Freddy,Nightmare Bonnie,Nightmare Chica,Nioghtmare Foxy,Nightmare Fredbear,Nightmare(Černý Fredbear) a Plushtrap. Přidané postavy když máte Halloween: Nightmare Mangle,Nightmare Marrionett,Jack-O Latern Chica,Jack-O Latern Bonnie,Nightmare BB. The Bite Of 87. The Bite of 87 se ukázal kdy měl Cassidy narozeniny.Purple Guy měl(má syna Mika) syny(Cassidy a Mika) a dceru(Elizabeth). The Bite of 87 byl v Pizzerii Fredbears Familly Dinner kdy Mike(Syn P. Guye a bratr Cassidyho) se svými kamarády udělali žert na chudáka Cassidyho. Ale žert se nepovedl. Mike a přátele strčili hlavu Cassidyho do Fredbearovy tlamy. Fredbear skousl a Cassidy byl zabit. Animatronici: Fredbear a Spring Bonnie. Cassidy je v nemocnici a proto vzpomíná na svou minulost před jeho skoro smrti a na jeho noční můry(N. Freddy je kamarád Mika,N. Bonnie je kamarád Mika,N. Chica je kamarádka Mika a N. Foxy je právě ten Mike. Říká se že Cassidy je Golden Freddy.

Fnaf 5 SL (Sister Location): jsme v podzemí kde hrajeme za Exotic Butters(N. hlídač). Postavy: Circus Baby(C: Baby x F. Freddy),Ballora,Funtime Freddy a Bon Bon,Funtime Foxy(F. Foxy x Foxy) a Ennard(neboli Puppet).Musíme poslouchat Baby. Říká co máme dělat a co ne. Nakonec skončíme zabiti ve Scooping Room s ostatníma animatronicama kromě Ennarda. C. Baby je Elizabeth(Dcera P. Guye) kdy baby přilákala Elizabeth na zmrzlinu a potom ji omylem zabila.

Fnaf 6 Pizzeria Simulator: Máme svou pizzerii a máme kamaráda malého animatronica jménem Helpy. A musíme přežít 5 nocí. Animatronici: Spring scrap(Sprngtrap),Molten Freddy(Ennard),Happy Frog,Mr. Hippo, Nedd Bear,Pigpatch,Rockstar Freddy,Rockstar,Chica,Rockstar Bonnie,Rockstar Foxy,Scrap Baby,Lefty,Funtime Chica a El Chip.

Je to poslední hra celého Fnaf příběhu. Nakonec bude celá rodina a všichni animatronici.

Zde 29.6. 2018 bude Ultimate Custom Night. Těšte se!

PS: psala jsem to celé jednu hodinu. 




Komentáře

AnkoVIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Ehm.. ne.
Koukáš na Game Theorists nebo Dawka?
1. Už víme, že Purple Guy je William Afton.
2. V FFPS (FNaF 6) je šest konců. V jednom jsou vidět hroby pěti dětí - Gabriel, Fritz, Susie a Jeremy a poslední je zakryté a jeden hrob je v dálce. Jeden z těch "bezejmenných" hrobů má na sobě jméno Cassidy. Nevíme, komu to jméno patří, protože to dítě ve FNaF 4 je pravděpodobně Michael Afton. (Čímž se jeho bráška stal bezejmenným.) Ne Cassidy. A krom toho, není Cassidy spíš holčičí jméno? A známe i druhé jméno - Charlotte - Charlie z novel. Charlie je pravděpodobně Puppet a tím pádem zbývá na Cassidy Golden Freddy. Nevíme kdo jsou, takže musíme počkat na třetí novelu, kde jejich jména jsou. (Nemluvě o tom, že to Amazon totálně pokazil a většinu příběhu zveřejnil.)
3. Jak placenou hru...? Jakože hraješ demo verzi...?
4. Postavy se neshipují a Mangle/Funtime Foxy obzvlášť, když nevíme, jaký to má pohlaví.
5. Puppet nemusí být holka. Jako animatronik je bezpohlavní, ale jelikož je asi posednut Charlie...
6. V SL nehrajeme za Exotic Butters, ale za Eggs Benedict.
7.Eggs Benedict už není hlídač, ale spíš nějaký opravář/dozorce. Něco takového říká i HandyUnit.
8. Proč, když už jsi nakousla SL, nezmíníš konec Custom nocí v SL? Je to docela důležité, už jenom proto, že jsme mysleli, že je ve Springtrapovi Michael a ne William. To samé platí i o Michaelově transformaci na doslovného Purple guye. (Zatím co William je jen obrazný.)
9. Ennard je složen z Circus Baby, Ballory, F. Foxy a F. Freddy a možná z Minireen a těch druhých. Dokazuje to věta "There's a little of me in every body."
10. FNaF 3 se odehrála třicet let po FNaF 1 nebo 2.
11. FNaF 4 je jen sen/iluze. Jsme už v nemocnici. FNaF 6, The Twisted Ones a Ultimate Custom Night to potvrzují. "You're broken. I will put you back together." Tohle bylo myšleno doslova a do písmene. Michael umřel, ale William ho oživil s tím, že si nic nepamatoval. Asi, je to jen teorie. Pokračuji v dalším komentu:

AnkoTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AnkoVIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Anko: Něco takového je v Twisted Ones, kdy Charlie začne na Williama křičet, proč vzal a zabil jejího bráchu Sammyho a William odpoví, že nevzal jeho, ale jí.
12. Helpy nic moc nedělá. Pomáhá nám hlavně Henry a my sami sobě.
13. A co druhý, sic nepravdivý, konec SL?
14. U FNaF 2 ti chybí Balloon Boy.
15. Chybí ti celý FNaF World.
16. Ve FFPS musíš přežít pět nocí, ale pokud chceš jeden z konců, ten, který odhalí nejvíc, musíš vydržet ještě Salvage animatroniků.
17. FNaF 4 se odehrává v roce 1983, takže to je Bite of '83. Bite of '87 se stal v FNaF 2, už jen proto, že daný rok tam pracuješ a Phone Guy zmiňuje, že se něco stalo.
18. Očividně jsem jediná, která říká Springtrapovi ve FNaF 6 Spring Crap.
19. Ve FNaF 1 Purple guy neznáš a nemůžeš říct, kdo to je.
20. Scott nechtěl mít ve FNaF 3 dva králíky.
21. Po Purple Guyově výpadu se FNaF 1 animatronici nestanou Withered animatroniky. FNaF 2 je před FNaF 1.
22. Ve FNaF 3 není sedmá noc a ten konec se získá poražením Nightmare módu.
23. Nevíš, jestli je to hlava Golden Freddyho, ale asi jo.
24. Nightmare představuje Smrt.
25. Brácha Michaela nic takového neřekl. Říká to Fredbear plyšák. Ačkoliv mám závažné podezření, že tu poslední větu řekl William. A nebo ne. Jak víme ze Sister Location, která je pod jejich domem, William nechával své děti sledovat, takže by vlastně plyšák Fredbear mohl být taková "kamera". Navíc, Michaelův bratr má šedou barvu textu, zatímco když na tebe mluví Fredbear, tak je to taková bledě žlutá.
26. Stejně tak nemáš potvrzeno, že ostatní plyšáci představují Michaelova bratra a jeho kámoše.
27. C. Baby není Elizabeth. Je jí jen posedlá a její duše se se potom dostane do Ennarda a protože má Baby dominantní část Ennarda, tak ta holka na nás může mluvit.
28. V FFPS je dominantní část Ennarda bývalý F. Freddy. Je to vidět na dalším z konců.
29. Lefty je jen kostým na uvěznění Puppeta.
30. Chybí ti tam Security Puppet.
Je tam víc chyb, ale jsem líná. Článek se mi nelíbí, ale snaha se cení, takže +

AnkoTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.