HPD JE NEJ

Moje nejoblíbenější zvíře KOČKA

KOČKY

Kočky jsou milé stvoření.Jsou mírumilovné,roztomilé,chytré(teda naše kočka je).A je moc smutné že někteří zlý lidé vyhodili kočky třeba do kravína,do lesa...i k nám přicházejí často zatoulané kočky ale my se o ně vždy řádně postaráme.Takže ti co něco podobného udělali se nad sebou pěkně zamyslí a už nic podobného NIKDY neudělají(já vím někdy je to těžké) ale k tomu jsou přece útulky.Tam se o kočičky pěkně postarají.(ale samozřejmě ne jenom o kočky)Ale teď něco veselejšího:


VTIPY O KOČKÁCH


Zelený kanárek 

Dvě kočky sedí před klecí a mlsně pozorují ptáčka, který si v ní vesele poskakuje a prozpěvuje. Jedna kočka se nakloní k té druhé a uvažuje nahlas: „To asi nebude kanárek,co?Kanárci bývají žlutí a tenhle je zelený.“Druhá kočka moudře pokývá hlavou a pak vychytrale zašeptá:“Třeba ještě není dost zralí!“



O strachu

Koloběh strachu je nekonečný: myš se bojí kočky, kočka psa, pes svého pána, pán své paní a paní se bojí myši...



Bezradnost

Muž nenáviděl kočku své ženy a rozhodl se jí zbavit. Odvezl jí 5 kilometrů od domu a nechal tam kočku. Když přijížděl zpět ke svému domu, kočka už tam byla a procházela se po dvoře. Další den se rozhodl nechat kočku 10 km od domu, ale kočka byla opět doma dřív než on. Každý den zvyšoval vzdálenost a odvážel kočku dál a dál, ale kočka se stále vracela domů ještě před ním. Nakonec se rozhodl jet několik hodin, zahnul doprava, pak doleva, přejel most, zase doprava a ještě doprava a tak dále kličkoval dokud nedojel tam kde si myslel že je to naprosto nezapamatovatelné místo a nechal tam kočku. O pár hodin později volá muž domů jeho ženě a ptá se jí, „Je doma kočka?“
„Ano, proč se ptáš?“ Odpověděla jeho žena. Naprosto zničený muž říká, „Dej mi jí k telefonu, ztratil jsem se a potřebuji poradit.“(na tomto je nádherně vidět to jak nějaký lidé nemají kočky rádi)


Komu se to líbilo nebo komu se to nelíbilo napište do komentářů co se vám  na tom líbilo nebo nelíbilo




Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Tak především mi to nezapomínej posílat, ok? Pravopis a garamtiku tedy nehodlám řešit.
Ale. Jedno velké ale. Věty o kočce a zlých pánech máš hrozně kostrbaté a namísto toho, abych se nad věcí zamýšlela, mě to možná tak naštve. To, jak je to krásně vidět a kdesi cosi u toho posledního vtipu není namístě. Víš proč? Protože je to vtip. Jestli byl vptipný na pováženou, ale měl to být vtip.
Do zajímavostí bych to nedávala. Mám pocit, že je tam kategorie "zvířata", podobné posílej tam. smajl

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.