Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

92%
Hra - Monkey Go Happy Stage 241
Video se načítá

Vítej u nedělního dílu logické adventury Monkey Go Happy. V dnešním díle tě již čeká celá řada zapeklitých úloh, které budeš muset vyřešit, aby ses dostala ke všem 10 opičkám a úspěšně tak vyřešila i dnešní díl.

 
80%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá

Postarej se o všechna zvířátka ve zvířecím útulku. Čeká tě spousta práce, zvířat máš mnoho a každé z nich potřebuje jíst, hrát si a dostávat léky. Stejně tak v každém oddělení musíš pravidelně uklízet. Postupně se do tvého útulku bude dostávat více a více zvířátek. Pomoci ti může například i reklama, díky které si někdo zvířátko vezme domů.

 
95%
Hra - City War 3D

Obsaďte celé město obyvateli a získejte moc nade všemi budovami.

 
88%
Hra - Vampire Skills
Video se načítá

Procvičte si upírské dovednosti. Dostanete na starost upíra, který se rozhodl ukázat vám svoje dovednosti. Hra obsahuje několik na sebe navazujících úrovní, dokážete je projít všechny? Nejprve si procvičíte svoje netopýrské dovednosti, a poté již nastane čas na trochu té krve. Pozor na časový limit.

 
87%
Hra - Hero Doll Shopping Costumes

Převlékej se za superhrdinku. Nejdříve si vydělej nějaké peníze klikáním na zelené peníze objevující se na obrazovce. Poté si za ně můžeš koupit vlastní části oblečení a vytvořit si tak vlastní superhrdinku svých snů. Dokážeš to?

 
85%
Hra - Knot
Video se načítá

Poskládej správně lana tak, ať jsou uzly v pořádku a ať celý obrázek dává smysl. Každé lano musí někde začí a někde končit a nesmí být přerušené. Jedině pak se dostaneš do dalšího levelu.

 
56%
Hra - Justin and Selena Back Together
Video se načítá

Justin a Selena jsou zase zpátky spolu! Potřebují ale pomoct s oblečením. Pomůžeš jim, aby na rande spolu vypadali skvěle? Nejprve oblečeš Selenu a potom Justina. Nezapomeň ale, že jim to musí slušet a že musí ladit.

 
80%
Hra - Adam a Eva 3
Video se načítá

Vaším úkolem v této logické hře bude pomoci Adamovi uprchnout ze zajetí špatné Kleopatry a bezpečně se dostat k Evě. Aby se vám to podařilo, musíte po cestě zdolat mnohé překážky. K tomu vám dopomohou předměty ve vašem okolí, které je potřeba vhodně používat.

 
81%
Hra - Ever After High Lizzie Hearts In Hat-Tastic Party
Video se načítá

Lizzie chce jít na oslavu, kde si chce najít nového partnera. Pomozte jí s výběrem pěkného účesu a celkového outfitu.